reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Tosika - ja uważam niesteyt ( albo stety ) podobnie jak dziewczyny. Wizualnie wózek bardzo fajny ale jak dla mnie to :
- za drogi
- brak skretnych kół eliminuje go na starcie
- jesli miałabym zasłaniać to co najważneijsze to po co taki wózek
- no i waga. Anotsia będzie coraz cięższa a nie lżejsza. Ponadto czasem będziesz chciała sama ( tak jak dziewczyny pisały ) wybrać się gdzieś z wózkiem i młodą , nie mówiąc już o fakcie jak będziesz chciała np. przyjechać na spacerek z Antosią do Adasia :-D i będziesz musiała sama ten wózek włozyć do samochodu ( bo np. Twojego m wtedy nie będzie )
- kolejna kwestia to taka że podjechanie pod górkę przy takiej wadze wózka nie będzie należało do przyjemnych no i + te zakupy = masakra

Ja na Twoim miejscu wzięłabym albo x-landera ze skrętnymi kołami albo Teutonię też ze skrętnymi kółkami . A jesli i tak chcesz jeszcze parasolkę to wolałabym wziąśc ( tak jak pisały dziewczyny ) wózek używany np.x-lander i parasolkę np. Walkera . Na forum chustowym ostatnio dziewczyna sprzedawała x-landera xa za 700zł z gondolą , spacerówką, folią od deszczu i czymś tam jeszcze.

A odnośnie wózków uzywanych dziewczyna na orum chustowym sprzedaje wózek JEDO FYN
Kupiony w lipcu 2008, uzywany od wrzesnia 2008 do teraz (pol roku). Cudny, czerwony, z paseczkami - w sklepach juz nie ma tego wzoru, bo to byla limitowana wersja (i przez to troche drozsza). Trojkolowy (przednie kolo z dwoch). W swietnym stanie.
W zestawie stelaz, gondola (bardzo obszerna), spacerowka, torba, folia przeciwdeszczowa, przejsciowka do Maxi Cosi.
Wozek jest idealny dla dziecka jesiennego (jak moje), ale ze gondola taka duza, to na lato tez bedzie bardzo dobry - dziecko sie nie bedzie w gondoli gotowac. Bardzo wygodna spacerowka.
Swietnie wykonczony, wyprodukowany w Polsce.

Chcialabym za wszystko 800 zl - oslona przeciwdeszczowa i przejsciowka do fotelika byly kupione osobno. Sama przejsciowka kosztowala 100 zl.

Ale mozna delikatnie ponegocjowac

Zdjecia wysle na e-mail, bo cos sie nie chca zalaczyc

taki znalazłam w necie : http://www.smerfland.pl/zdjecia/3413_max.jpg i napisałam do niej żeby wysłała mi zdjęcia , może któraś z Was będzie zaintersowana.

Ostatnia edycja:
Ten Jedo brałam pod uwagę przed zakupem x-landera. Miałam okazję pojeździć nim w sklepie i bardzo mnie zawiódł:dry: Twardy i mało stabilny.
Gondola duża, owszem ale spacerówka tandetna i niewielka.
X lander wygrał bez dwóch zdań:tak:

X lander wygrał bez dwóch zdań:tak:

Dziewczyna cały czas sprzedaje na chustowym forum tego x landera
Sprzedam wózek wielofunkcyny x-lander model xt z 2008 roku.
Stan idealny, gondola plus spacerówka.
Gondola używana 4mc, spacerówka ani razu.
Jedyne lekkie ślady użytkowania widać po kołach.
Kolor grafitowy.
W zestawie folia p.deszcz. moskitiera i pompka do kół.
Zdjęcia wyślę na maila.

Cena 700zł plus koszty wysyłki

Uważam że bardzo atrakcyjna cena!

Mamabin a będziesz robiła MT z aplikacjami?

Liwus, narazie na jakieś naszywane cuda się nie porywam:sorry2: bo moja maszyna nie ma takich wypasionych funkcji a niechcialabym odwalić kaszany:tak:
Ewentualnie mogą być jakieś gotowe naszywki, naprasowanki itp.

Na razie to tak o się pytam bo póki co czekam na Mt od melkaj ale znając moją manię to pewnie np. na zimę zamówię u Ciebie MT np. ze sztruksu :-)
Póki co będę mieć MT od melkaj , chustę NATI i zestaw pieluszek wielorazowych :-D

reklama
Na razie to tak o się pytam bo póki co czekam na Mt od melkaj ale znając moją manię to pewnie np. na zimę zamówię u Ciebie MT np. ze sztruksu :-)
Póki co będę mieć MT od melkaj , chustę NATI i zestaw pieluszek wielorazowych :-D

Niezła kolekcja:-)
Strasznie wciągają te wszystkie gadżety. Ja już obmyślam kolejne MT dla Natalki. Muszę jej uszyć węższy panel bo w tym troszkę za szeroko ma nóżki rozstawione. Jak podrośnie będzie w sam raz:tak:
A tym czasem rozmiar kurcackowy jej skonstruuję:-D

Do góry