mamabartka
...i Natalki :)
OK. PISZĘ wszem i wobec. Za 80 zł mogę uszyć bez aplikacji
Jakby co , piszcie na pw:-)

Jakby co , piszcie na pw:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kupiony w lipcu 2008, uzywany od wrzesnia 2008 do teraz (pol roku). Cudny, czerwony, z paseczkami - w sklepach juz nie ma tego wzoru, bo to byla limitowana wersja (i przez to troche drozsza). Trojkolowy (przednie kolo z dwoch). W swietnym stanie.
W zestawie stelaz, gondola (bardzo obszerna), spacerowka, torba, folia przeciwdeszczowa, przejsciowka do Maxi Cosi.
Wozek jest idealny dla dziecka jesiennego (jak moje), ale ze gondola taka duza, to na lato tez bedzie bardzo dobry - dziecko sie nie bedzie w gondoli gotowac. Bardzo wygodna spacerowka.
Swietnie wykonczony, wyprodukowany w Polsce.
Chcialabym za wszystko 800 zl - oslona przeciwdeszczowa i przejsciowka do fotelika byly kupione osobno. Sama przejsciowka kosztowala 100 zl.
Ale mozna delikatnie ponegocjowac
Zdjecia wysle na e-mail, bo cos sie nie chca zalaczyc
X lander wygrał bez dwóch zdań![]()
Sprzedam wózek wielofunkcyny x-lander model xt z 2008 roku.
Stan idealny, gondola plus spacerówka.
Gondola używana 4mc, spacerówka ani razu.
Jedyne lekkie ślady użytkowania widać po kołach.
Kolor grafitowy.
W zestawie folia p.deszcz. moskitiera i pompka do kół.
Zdjęcia wyślę na maila.
Cena 700zł plus koszty wysyłki
Na razie to tak o się pytam bo póki co czekam na Mt od melkaj ale znając moją manię to pewnie np. na zimę zamówię u Ciebie MT np. ze sztruksu :-)
Póki co będę mieć MT od melkaj , chustę NATI i zestaw pieluszek wielorazowych![]()