reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Ten Jedo brałam pod uwagę przed zakupem x-landera. Miałam okazję pojeździć nim w sklepie i bardzo mnie zawiódł:dry: Twardy i mało stabilny.
Gondola duża, owszem ale spacerówka tandetna i niewielka.
X lander wygrał bez dwóch zdań:tak:
My mamy jedo, ale czterokołowy z obrotowymi przednimi kołami! I muszę powiedzieć, że wersja głęboka była super - nawet wjechaliśmy zima na Stóg Izerski (ciężko było):-) Teraz jednak kupowałabym z przednimi też wielkimi pompowanymi kołami! I Zosia, na styk, ale nadal w nim śpi na balkonie:tak: Ale tak jak pisze MamaBiN - spacerówka masakra! Dziwnie mała jak na tak duży stelaż, w ogóle jakaś niedopasowana! Buda jakby za duża! Jak to złożyłam, wściekłam się:angry: Szybko przeszłam znów na głęboki i zamówiliśmy chicco, bo nie wiem, jak miałabym jeżdzić tym cudem?;-)

reklama
Tosika, zgadzam się z dziewczynami: wózek jest piękny, ale obawiam się, że jego urodę szybko byś znienawidziła, użerając się na co dzień z wadami tego wózka. Za taką cenę możesz kupić super-extra-wypasioną spacerówkę, która będzie bardziej funkcjonalna:tak:
Mamabin, to super, że się zdecydowałaś na profesjonalne szycie:tak: My być może też się do Ciebie uśmiechniemy, ale bliżej lata, jak z długów wyjdziemy:tak: A myślałaś, żeby też szyć chusty? Biznes podobny, jak nie lepszy niż z MT, a roboty zdecydowanie mniej;-)

Tosika ja tez zgadzam sie z dziewczynami:tak:Wozio malo praktyczny i ta cena:szok:Ja przez miesiac nie zarobie takiej kasy:no:
MamaBiN fajnie ze zdecydowalas sie na ten biznes:tak:Moze ja tez sie skusze, ale tak jak Survi kiedy wyjde z dlugow:happy:

W końcu dokonaliśmy zakupu nowego wózka i powiem Wam że przy takiej ilości spacerówek do wyboru po prostu można zgłupieć:confused:Wcześniej wybierałam takie które mi się podobały, ale na żywo okazało się że są to kolejne duże wózki, które tak naprawdę mi się nie przydadzą, no i złamałam swoje postanowienie że nie kupię parasolki a tu zonk i mam:zawstydzona/y:oto nasz wybór:Wózek spacerowy Zooper Stomp: Sklep Internetowy Baby Fant
jest mały, zwrotny, lekki, fioletowy:-) i właśnie o to mi chodziło:tak:z Małą chodzę na spacerki przeważnie po chodnikach, zakupy robię samochodem więc stwierdziłam,że taki będzie najlepszy. Już został przetestowany i jak na razie jestem zadowolona:-)na zamkniętym wkleję później jak się prezentuje na żywo:tak:ufff ale się rozpisałam...

Tosika ja mam podobny do tego co wkleiłas... mam tą teutonie i niestety ale stwierdziłam, że zmieniamy... mimo iż nie ukrywam, ze wózek jest jak dla mnie cudowny, duże kółka, wszędzie wjedzie i wogóle taki pancerny... o ten typ teutoni:
8568787117.jpg

to własnie tak jak pisałam... jest pancerny... na zakupy, pobliskie spacery i zimę jest idealny... ale jak chcemy gdzieś jechać to nie ma gdzie go wsadzić do auta... zajmuje 3/4 bagażnika a gdzie włożyć reszte? Czekamy do 12 kwietnia na nową nieco mniejszą brykę... ;-)
8559425497.jpg

Ostatnia edycja:
Julia ja też rozważałam Teutonię, ale ta budka taka wąska mi sie wydawała:confused:
kurcze wiecie, że spać nie mogę, męczy mnie cały czas ten wózek:dry: ale tak sobie pomyślalam, ze jak w końcu sprowadzą ją do sklepu, to na żywca obejrzę z każdej strony, wejdę do niej, pod zawieszenie zajrzę:rofl2: (bo u tych ludzi takiej perwy nie chcialam robić:-p) będę zdawać relację:tak:;-)

oj Tosika widzę,że się tak łatwo nie poddasz:-DZnam to z autopsji:tak: no najlepiej będzie jak w sklepie dokładnie oglądniesz ,małą wsadzisz i nim pojeździsz.No i czekamy na relację.
Nea świetny wybór.
Kicrym i co tam z Buzzem?

reklama
Hmm jak chcecie dość lekki wózek, mało zajmujący w bagażniku to w sómie Bebe Confort nie jest zły. Ja mam b. stary model, teraz są dużo fajniejsze.
Jak się zastanowić to nie jest zły. Co prawda na spacery biore x-landera ale do miasta, teściów i czasem do usypiania w domku jest ten. Łatwo się rozkłada, może dziecko nie leży w nim na płask ale już chyba nie musia a moim to nie przeszkadza. Siedzi się w nim na prosto, skrętne przednie kółka, łatwo prowadzi a teraz sa też modele 3 kołowe. Największą wadą jest cena.
O tak wygląda do leżenia i do siedzenia

Do góry