reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kuba teraz też nosi ubranka na 74, niektóre nawet są za duże (np z H&M) ale dzisiaj mu kupiłam kurtkę wiatrówkę taką na chłodniejszy letni dzień na 80 bo stwierdziłam że na jesień się też przyda:tak:oczywiście musiałam się powstrzymać od innych cudnych ciuszków ale M był z nami więc trzymał rękę na pulsie:-D
Madzia piękne ubranka i jak tu nie kupować:-p
Roni czekamy na fotki pierwzego MT,

reklama
Roni nie omieszkaj się pochwalić swoim cudem.:tak:A twój Jachu ile ważył w tym wieku?

z tymi ciuszkami to zależy jak leży:baffled: tzn co firma to inna rozmiarówka.My niektóre bluzki mamy jeszczena 3-6 m-cy,ale te już donaszamy,po troszkę przykrótkie rękawy już są.Body mamy już od 2 m-cy te na rozm 9-12 i są ok.Body z długim rękawem mamy na 80 cm i pomału za małe.Miesiąc temu nakipiłam na e-bayu kilka ciuszków na 9-12 i co? ...dupa blada,większość za małe:baffled: Korzystając z wyprzedaży chciałam kupić kurtkę już na jesień,no więc wziełam na 12-18 m i jest w sam raz już teraz:eek: Ale te ciuszki co wklejałam to się olbrzymie wydają,a są na 12-18,ale do lata Maciek jeszcze z pewnością przypakuje.I weź tu człowieku bądź mądry.

Ostatnia edycja:
Andula to nasze dzisiejsze zakupy, a reszta to nasza kolekcja lato;-):-Dnajpierw rampersy (tak to sie chyba zwie:sorry:) czapki na lans;-)i krótkie spodenki.
No 3 zdjęcie to nasze dzisiejsze zakupy, coś się poprzestawiało :)

Załączniki

• DSC_7509.jpg
    DSC_7509.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 38
  • DSC_7513.jpg
    DSC_7513.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC_7508.jpg
    DSC_7508.jpg
    29 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC_7514.jpg
    DSC_7514.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 37
Kicrym super ciuszki,ja właśnie na rampersy poluję.Tak sobie myślę,że wygodnie będzie w tym małemu śmigać latem.Czapki odjazdowe,gdzie je kupujesz?

Kicrym supper ciuszki Kubus bedzie lanser nr 1 :tak::-)
Ja tez mam nowy rampersik i ogrodniczki na lato:-)o zaraz zrobie fotke i sie pochwale:tak:

Załączniki

• IMG_6076.jpg
    IMG_6076.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 37
  • IMG_6077.jpg
    IMG_6077.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 35
  • IMG_6078.jpg
    IMG_6078.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
hehhe fajnie sie z Wami dzieli nowymi nabytkami moj M bez entuzjazmu podchodzi do zakupow:baffled:

Załączniki

• misowe laszki.JPG
    misowe laszki.JPG
    18,6 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Do góry