reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Madzia ja kupilam malemu w ccc 20 i sa za duze :tak:
Miskowi ciezko kupic buty bo on ma jakby wysokie podbicie w piatek kupilam mu takie skorkowe 6-12 miesiecy i ledwo nozka weszla.

Załączniki

• butki.JPG
    butki.JPG
    17,5 KB · Wyświetleń: 18
reklama
to ja poprosze dla Tymusia o wydziergane szydełkowych majciasków z specjalną wkładka do włożenia poduszki anty-obiciowej.:-D:-D:-D
ot.
Pisałam juz, że ciesze się, że jesteście???:-D Przeczytanie kilku postów na forumorum potrafi we mnie wlać trochę waszego ciepła i naprostować ciemne myśli.

Haszi mi też się serducho raduje jak Was czytam:-):-):-)czuje taką między nami nierozerwalną nić porozumienia:tak::-)
a z tymi gatkami to po bandzie poleciałaś:-D:szok::-D nic kiedyś spróbujemy wspolnymi silami z Surv i Post Ci udziergać to cudo:-D:-D:-D

Madzia ja małej kupuje buciorki roz. 19 i są jeszcze sporo za dduże:tak: aczkolwiek nie wydaje mi się aby stópka tak szybko rosła:tak:

Roni zaczęłam dziergać biały (taki bardziej ecry) moze być?? aaa zaraz wkleję zdjatka, zaznaaczam, że modelka dzisiaj była nie w sosie:-p

Madzia co do butków, to podeszwa nie powinna być bardzo sztywna i zginać się w miejscu zgięcia paluszków, nie w środku. Poza tym butki nie na styk, tylko luz na palec (nie wiem ile mm/cm - ja biorę "na oko")

Liwus, fajna bryka!

Jesli chodzi o wozki to ja fanka maclarenow :tak:

Tosika, dzieki, napisalam na fotkowym

Ja tez sie ciesze ze jestescie :-D:-D:-D

Ja koncze MT :-D mam nadzieje dzis wkleic foty
od wczoraj sie mecze :baffled: ale efekt jest

Madzia tak jak Kasia napisała podeszwa powinna się zginać na wysokości paluszków:tak:dużą ma twój Maciuś nóżkę:tak:
Kuba obecnie wchodzi jeszcze w butki rozm. 14/15 z H&M, kupiłam mu 2 pary trampek rozm.19 ale są dużo za duże, mam jescze trampki z H&M rozm 17 i też są za duże:baffled:
Liwus fajny wózio, a jednak kolor ala bordo:-)
Andula fajnowe te butki co wkleiłaś, mój Kuba te, trzeba też ma takie grube podbicie, trzeba i buty kupować które da się mocno rozciagnąć:tak:

szalejecie
Liwus....fajny wózeczek..też moje kolorki:-):-):-)....no i dobry lans to podstawa
Haszi. Kate, Tosika...oj nio fajnie żeśmy się tu wszystkie znalazły:-):tak::tak:
Tosika...no superowe te czapeczki robisz..ja teraz planuję kapelutnik na letni czas..ale naprawdę ja przy tobie to jestem mega amator:szok::szok:..mam mnóstwo pomysłów w głowie i czasem głowię się jak to wykonać:-D:-D:-D:-D:-D i często mi nie wychodzi wobec czego mam pełno zaczętych rzeczy jeszcze z dawnych czasów bo jak nie wychodziło to rzucałam a pruć nie miałam nerwów...ale właśnie jakiś czas temu nauczyłam się tej trudnej sztuki:-):-):-) i nie powoduje ona u mnie stresu:-D:-D:-D tylko mój małż jak widzi czasem to prosi....oj nie pruj tyle zrobiłaś, ładne było,szkoda......he he :-D:-D:-D:-D

Liwus fajny wózio, a jednak kolor ala bordo:-)

Bo zielonego nie ma juz i w najbliższym czasie nie będzie :-(więc niech będzie ten :-)

Andula jeśli Miś ma wysokie podbicie to jak bedziesz kupowała buty do chodzenia to podobno Gucie są rewelacyjne , są robione dla wysokopodbiciowych stóp :-D
Kolezanka kupuje synowi co ma 2,5 latak od początku te buty i są super. Clarksy też PODOBNO mają wysokie podbicie. Ja mam jedne Clarksy ale trudno stwierdzić czy faktycznie one mają takowe podbicie.
Ale słyszłam opinie że dla dzieci z wysokim podbiciem BARTKI odpadają.

Liwus - wózek super i kolorek też bardzo mi się podoba:-)
ja właśnie planuje gucie kupić tak pewnie w okolicach lata, może już Lena ruszy na dwóch:tak:
ja ostatnio kupiłam buciki w smyku - rozmiar 18 i są akurat. To takie do wózka, ale moja dama zaraz trze stopę o stopę i buty ściąga. Więc narazie mamy wełaniane bamboszki i są ok, to takie grubsze skarpety z antypoślizgiem.

Ja niedawno kupilam malej buty Clarksa w roz. 3 i nie wydaja sie byc tak duze jak np. ten sam rozmiar butow Ecco, wiec ta rozmiarowka tez nie jest miarodajna. W bytach Clarkasa jest fajne to, iz maja jeszcze rozne rozmiary szerokosci stopy, ja kupilam malej F i jest idealnie.
Buty HM w roz. 3 sa na Zainab jeszcze bardzo duze, wiec chwilke poczekaja.

Madzia- ja polecam dla Maciusia buciki Clarksa, sa mieciutkie i wygodne. Teraz jest sale w niektorych sklepach i online.

Sama tez sprawilam sobie prezent i kupilam dwie pary Clarksow bo jestem zakochana w komforcie tych butow. Nawet szpilki sa bardzoooo wygodne.

reklama
Bo zielonego nie ma juz i w najbliższym czasie nie będzie :-(więc niech będzie ten :-)

Andula jeśli Miś ma wysokie podbicie to jak bedziesz kupowała buty do chodzenia to podobno Gucie są rewelacyjne , są robione dla wysokopodbiciowych stóp :-D
Kolezanka kupuje synowi co ma 2,5 latak od początku te buty i są super. Clarksy też PODOBNO mają wysokie podbicie. Ja mam jedne Clarksy ale trudno stwierdzić czy faktycznie one mają takowe podbicie.
Ale słyszłam opinie że dla dzieci z wysokim podbiciem BARTKI odpadają.
Dzieki wielkie Liwus za info nie wiedzialam :tak::-)
Beaa polecasz buty Clarks a wiec kupie ze dwie pary jak dojdzie do wyjazdu.
Ja nigdy nie kupilam tam butow jedenie moja matuleobkupowalam w buty tejmarki i zawsze byla zadowolona.
Beaa jakmasz chwilke wrzuc linka do sklepu internetowgo moze poszukam cos dla marudy.

Ostatnia edycja:
Do góry