reklama
to ja poprosze dla Tymusia o wydziergane szydełkowych majciasków z specjalną wkładka do włożenia poduszki anty-obiciowej.
ot.
Pisałam juz, że ciesze się, że jesteście???Przeczytanie kilku postów na forumorum potrafi we mnie wlać trochę waszego ciepła i naprostować ciemne myśli.
Haszi mi też się serducho raduje jak Was czytam:-):-):-)czuje taką między nami nierozerwalną nić porozumienia

a z tymi gatkami to po bandzie poleciałaś

Madzia ja małej kupuje buciorki roz. 19 i są jeszcze sporo za dduże

Roni zaczęłam dziergać biały (taki bardziej ecry) moze być?? aaa zaraz wkleję zdjatka, zaznaaczam, że modelka dzisiaj była nie w sosie

Madzia co do butków, to podeszwa nie powinna być bardzo sztywna i zginać się w miejscu zgięcia paluszków, nie w środku. Poza tym butki nie na styk, tylko luz na palec (nie wiem ile mm/cm - ja biorę "na oko")
Liwus, fajna bryka!
Liwus, fajna bryka!
Roni21
Spider's Web
Jesli chodzi o wozki to ja fanka maclarenow 
Tosika, dzieki, napisalam na fotkowym
Ja tez sie ciesze ze jestescie

Ja koncze MT
mam nadzieje dzis wkleic foty
od wczoraj sie mecze
ale efekt jest

Tosika, dzieki, napisalam na fotkowym
Ja tez sie ciesze ze jestescie

Ja koncze MT

od wczoraj sie mecze

Madzia tak jak Kasia napisała podeszwa powinna się zginać na wysokości paluszków
dużą ma twój Maciuś nóżkę
Kuba obecnie wchodzi jeszcze w butki rozm. 14/15 z H&M, kupiłam mu 2 pary trampek rozm.19 ale są dużo za duże, mam jescze trampki z H&M rozm 17 i też są za duże
Liwus fajny wózio, a jednak kolor ala bordo:-)
Andula fajnowe te butki co wkleiłaś, mój Kuba te, trzeba też ma takie grube podbicie, trzeba i buty kupować które da się mocno rozciagnąć

Kuba obecnie wchodzi jeszcze w butki rozm. 14/15 z H&M, kupiłam mu 2 pary trampek rozm.19 ale są dużo za duże, mam jescze trampki z H&M rozm 17 i też są za duże

Andula fajnowe te butki co wkleiłaś, mój Kuba te, trzeba też ma takie grube podbicie, trzeba i buty kupować które da się mocno rozciagnąć

post_ptaszyna
mamy lipcowe'08 zakręcona
szalejecie
Liwus....fajny wózeczek..też moje kolorki:-):-):-)....no i dobry lans to podstawa
Haszi. Kate, Tosika...oj nio fajnie żeśmy się tu wszystkie znalazły:-)

Tosika...no superowe te czapeczki robisz..ja teraz planuję kapelutnik na letni czas..ale naprawdę ja przy tobie to jestem mega amator
..mam mnóstwo pomysłów w głowie i czasem głowię się jak to wykonać

i często mi nie wychodzi wobec czego mam pełno zaczętych rzeczy jeszcze z dawnych czasów bo jak nie wychodziło to rzucałam a pruć nie miałam nerwów...ale właśnie jakiś czas temu nauczyłam się tej trudnej sztuki:-):-):-) i nie powoduje ona u mnie stresu

tylko mój małż jak widzi czasem to prosi....oj nie pruj tyle zrobiłaś, ładne było,szkoda......he he 

Liwus....fajny wózeczek..też moje kolorki:-):-):-)....no i dobry lans to podstawa
Haszi. Kate, Tosika...oj nio fajnie żeśmy się tu wszystkie znalazły:-)

Tosika...no superowe te czapeczki robisz..ja teraz planuję kapelutnik na letni czas..ale naprawdę ja przy tobie to jestem mega amator

liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Bo zielonego nie ma juz i w najbliższym czasie nie będzie :-(więc niech będzie ten :-)
Andula jeśli Miś ma wysokie podbicie to jak bedziesz kupowała buty do chodzenia to podobno Gucie są rewelacyjne , są robione dla wysokopodbiciowych stóp

Kolezanka kupuje synowi co ma 2,5 latak od początku te buty i są super. Clarksy też PODOBNO mają wysokie podbicie. Ja mam jedne Clarksy ale trudno stwierdzić czy faktycznie one mają takowe podbicie.
Ale słyszłam opinie że dla dzieci z wysokim podbiciem BARTKI odpadają.
pabla27
Fanka BB :)
Liwus - wózek super i kolorek też bardzo mi się podoba:-)
ja właśnie planuje gucie kupić tak pewnie w okolicach lata, może już Lena ruszy na dwóch
ja ostatnio kupiłam buciki w smyku - rozmiar 18 i są akurat. To takie do wózka, ale moja dama zaraz trze stopę o stopę i buty ściąga. Więc narazie mamy wełaniane bamboszki i są ok, to takie grubsze skarpety z antypoślizgiem.
ja właśnie planuje gucie kupić tak pewnie w okolicach lata, może już Lena ruszy na dwóch

ja ostatnio kupiłam buciki w smyku - rozmiar 18 i są akurat. To takie do wózka, ale moja dama zaraz trze stopę o stopę i buty ściąga. Więc narazie mamy wełaniane bamboszki i są ok, to takie grubsze skarpety z antypoślizgiem.
beaa
Mamy lipcowe'08
Ja niedawno kupilam malej buty Clarksa w roz. 3 i nie wydaja sie byc tak duze jak np. ten sam rozmiar butow Ecco, wiec ta rozmiarowka tez nie jest miarodajna. W bytach Clarkasa jest fajne to, iz maja jeszcze rozne rozmiary szerokosci stopy, ja kupilam malej F i jest idealnie.
Buty HM w roz. 3 sa na Zainab jeszcze bardzo duze, wiec chwilke poczekaja.
Madzia- ja polecam dla Maciusia buciki Clarksa, sa mieciutkie i wygodne. Teraz jest sale w niektorych sklepach i online.
Sama tez sprawilam sobie prezent i kupilam dwie pary Clarksow bo jestem zakochana w komforcie tych butow. Nawet szpilki sa bardzoooo wygodne.
Buty HM w roz. 3 sa na Zainab jeszcze bardzo duze, wiec chwilke poczekaja.
Madzia- ja polecam dla Maciusia buciki Clarksa, sa mieciutkie i wygodne. Teraz jest sale w niektorych sklepach i online.
Sama tez sprawilam sobie prezent i kupilam dwie pary Clarksow bo jestem zakochana w komforcie tych butow. Nawet szpilki sa bardzoooo wygodne.
reklama
Andula
Fanka BB :)
Dzieki wielkie Liwus za info nie wiedzialamBo zielonego nie ma juz i w najbliższym czasie nie będzie :-(więc niech będzie ten :-)
Andula jeśli Miś ma wysokie podbicie to jak bedziesz kupowała buty do chodzenia to podobno Gucie są rewelacyjne , są robione dla wysokopodbiciowych stóp
Kolezanka kupuje synowi co ma 2,5 latak od początku te buty i są super. Clarksy też PODOBNO mają wysokie podbicie. Ja mam jedne Clarksy ale trudno stwierdzić czy faktycznie one mają takowe podbicie.
Ale słyszłam opinie że dla dzieci z wysokim podbiciem BARTKI odpadają.

Beaa polecasz buty Clarks a wiec kupie ze dwie pary jak dojdzie do wyjazdu.
Ja nigdy nie kupilam tam butow jedenie moja matuleobkupowalam w buty tejmarki i zawsze byla zadowolona.
Beaa jakmasz chwilke wrzuc linka do sklepu internetowgo moze poszukam cos dla marudy.
Ostatnia edycja:
Podziel się: