reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
no dziewczyny się obczapkują:laugh2:
Renia to samolotu możesz wziąść wózek obojętnie jaki,niekoniecznie to musi być parasolka.

To my się z Florką polansujemy,chośby przez 3 sek,bo też dzisiaj kupiliśmy okulary:laugh2:

A w ramach nieuleczalnego shopoholizmu nabyłam Florce i Laurze w HMie czadowe okularki...nico to, że dziewczyny z obrzydzeniem je sobie z głów zaraz ściągneły, do lansu starczy włożyć na 30 sekund:-)
Surv- moj maz w ubieglym tygodniu tez kupil corce okulary w HM. Ciekawe czy takie same jak wasze? Oczywiscie mala ich nie znosi, jednak wyglada w nich przeslodko.

Renia- ja polecam maclareny. Sama blogoslawie dzien w ktorym kupilam ten wozek, ja i moj M jestesmy z niego niesamowicie zadowoleni.

A ja dzisiaj na allegro kupiłam wózek parasolke na doraźne wypady ...

Także Tosika teraz mogę wpadac na spacery kiedy mi się zachce i nie będę musiała mojego wielkiego i ciężkiego coneco upychać do bagażnika :-)
Ponadto dostalismy też buciki od koleżanki do wózka także będziemy się jeszcze bardziej lansować :-D

liwus ślczny wózio, mój kolor:tak::-D
to ja poprosze dla Tymusia o wydziergane szydełkowych majciasków z specjalną wkładka do włożenia poduszki anty-obiciowej.:-D:-D:-D
ot.
Pisałam juz, że ciesze się, że jesteście???:-D Przeczytanie kilku postów na forumorum potrafi we mnie wlać trochę waszego ciepła i naprostować ciemne myśli.

reklama
Liwus super bryka:tak:

Haszi to dobrze,że humor troszku lepszejszy:tak:

Ja ma zagadkę odnośnie bucików na lato.Kupiłam dzisiaj ładne skórzane sandałki,z twradą podeszwą i dosyć sztywne wokól kostki,takie dobre na pierwsze kroczki ( tak m i się zdaje).No tylko ,że wzięłam rozm 20 i są wsam raz teraz,tzn jest jeszcze troszkę miejsca z przodu,a chyba powinny być ciut większe:confused: A wy jakie butki kupujecie? ja widziałam ostanio pełno trampek i sandałków,ale takich nie sztywnych,a to już by się chyba przydały takie dobre do chodzenia ,nie? no a te do chodzenia to znów były strasznie duże,te jedyne udało mi się znależć to za małe chyba będa:baffled:

Do góry