reklama
Kasiu nie ma sprawy, tylko najpierw zrobię Roni![]()
Buziaki!
beaa
Mamy lipcowe'08
Surv- moj maz w ubieglym tygodniu tez kupil corce okulary w HM. Ciekawe czy takie same jak wasze? Oczywiscie mala ich nie znosi, jednak wyglada w nich przeslodko.A w ramach nieuleczalnego shopoholizmu nabyłam Florce i Laurze w HMie czadowe okularki...nico to, że dziewczyny z obrzydzeniem je sobie z głów zaraz ściągneły, do lansu starczy włożyć na 30 sekund:-)
Renia- ja polecam maclareny. Sama blogoslawie dzien w ktorym kupilam ten wozek, ja i moj M jestesmy z niego niesamowicie zadowoleni.
liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
A ja dzisiaj na allegro kupiłam wózek parasolke na doraźne wypady ...

Także Tosika teraz mogę wpadac na spacery kiedy mi się zachce i nie będę musiała mojego wielkiego i ciężkiego coneco upychać do bagażnika :-)
Ponadto dostalismy też buciki od koleżanki do wózka także będziemy się jeszcze bardziej lansować

Także Tosika teraz mogę wpadac na spacery kiedy mi się zachce i nie będę musiała mojego wielkiego i ciężkiego coneco upychać do bagażnika :-)
Ponadto dostalismy też buciki od koleżanki do wózka także będziemy się jeszcze bardziej lansować

liwus ślczny wózio, mój kolor

to ja poprosze dla Tymusia o wydziergane szydełkowych majciasków z specjalną wkładka do włożenia poduszki anty-obiciowej.

ot.
Pisałam juz, że ciesze się, że jesteście???
Przeczytanie kilku postów na forumorum potrafi we mnie wlać trochę waszego ciepła i naprostować ciemne myśli.

to ja poprosze dla Tymusia o wydziergane szydełkowych majciasków z specjalną wkładka do włożenia poduszki anty-obiciowej.

ot.
Pisałam juz, że ciesze się, że jesteście???

KATE23
Lipcowa Mama:)
Pisałam juz, że ciesze się, że jesteście???Przeczytanie kilku postów na forumorum potrafi we mnie wlać trochę waszego ciepła i naprostować ciemne myśli.
Haszi ja mam to samo

Liwus fajna bryka

reklama
Liwus super bryka
Haszi to dobrze,że humor troszku lepszejszy
Ja ma zagadkę odnośnie bucików na lato.Kupiłam dzisiaj ładne skórzane sandałki,z twradą podeszwą i dosyć sztywne wokól kostki,takie dobre na pierwsze kroczki ( tak m i się zdaje).No tylko ,że wzięłam rozm 20 i są wsam raz teraz,tzn jest jeszcze troszkę miejsca z przodu,a chyba powinny być ciut większe
A wy jakie butki kupujecie? ja widziałam ostanio pełno trampek i sandałków,ale takich nie sztywnych,a to już by się chyba przydały takie dobre do chodzenia ,nie? no a te do chodzenia to znów były strasznie duże,te jedyne udało mi się znależć to za małe chyba będa

Haszi to dobrze,że humor troszku lepszejszy

Ja ma zagadkę odnośnie bucików na lato.Kupiłam dzisiaj ładne skórzane sandałki,z twradą podeszwą i dosyć sztywne wokól kostki,takie dobre na pierwsze kroczki ( tak m i się zdaje).No tylko ,że wzięłam rozm 20 i są wsam raz teraz,tzn jest jeszcze troszkę miejsca z przodu,a chyba powinny być ciut większe

Podziel się: