reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Kicrym ja też bym wybrała Maxi Cosi (szczególnie, ze kupiłam takowy:-p tylko tobi) i czytałam opinię, i z nich wynikało, ze są to najlepsze (czyt. bardzo bezpieczne) foteliki i Surv ma rację, nam pan w sklepie też powiedział, ze maja zdrożeć:tak:

reklama
Kicrym- ja tez polecam Maxi Cosi, duzo czytalam i wychodzi, za sa jednymi z najbezpieczniejszych fotelikow. Co wiecej, jest to zakup na ok 3 lata, wiec chyba warto zainwestowac w cos troszke lepszego.
Moja mala jezdzi w tym foteliku i jest jej bardzo wygodnie, nie moge na nic narzekac.
My mamy Tobi, ale pani w sklepie mowila, ze rozni sie od Priori tylko 3 czy 4 bajerami - taka troszke ulepszona wersja. Gdybym miala inne auto do ktorego pasowalby Priori to wlasnie bym go kupila.

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny!no własnie w sklepie był za 789zł a chicco 459zł także stwierdzilismy z M że lpiej dodać te kilka złotych i mieć maxi cosi:-)teraz tylko muszę podjechać do sklepu i sprawdzić czy priori nam pasuje bo jak zapytałam pana to zrobił wielkie oczy że niby czemu ma nie pasować?:sorry:
Surv a ty z jakiej aukcji kupiłas?

a ja sobie dzisiaj poprawilam humorek, tymi o to ciuszkami:-p zaznaczam tylko, ze tą sukienusię to wybrał tatuś (bo ja wybrałam totalnie inną sukienusię:szok:) a on stwierdził, że tamta byla mało kolorowa:laugh2: (a w zasadzie była w różową-bialą krateczkę:baffled:) wiecie co jestem troszeczkę w szoku, biorąc pod uwagę fakt, ze mój M nigdzy mi nie kupił ubranka sam (zawsze musialam mu pokazać palcem jaką chcę niespodziankę:-p) a tu proszę:-D:-D:-D
a ten bodziak zrobił na mnie wrażenie tymi falbaneczkami na...pupie:-D:-D
img3032.jpg

img3034v.jpg

no widzisz..a moja siedzieć nie chciala wyginała się na wszysktie strony i błagalną minkę...weź mnie proszę...robiła..:-( może ma mniejszą pupkę:-):tak: a ślady czerwone miała na udach i z tyłu na pupce:-(

Post u nas na początku było podonie a nawet czasae pojawil się płacz.
A ślady czerwone też mamy bo dupka nieco mała, a nocnik mamy zwykly polski niebieski , o taki : Picasa Web Albums - Liwia - Nocnikowanie

Teraz Adaś z przyjemnością na nim siedzi a najlepsze jest to że jak już zrobi siku to podnosi się na rękach opierając się o nocnik i schodzi z niego :-)

tosika...tatuś bardzo ładną sukienusię wybrał. Czy to z tego nowego sklepu???:-D:-D:-D

nooooo:-D:-D:-D:-D:-D

Tosika, sukienusia cudna! Ale Tosia będzie pięknie wyglądać:tak:
Bardzo dobrymi fotelikami są Romery, ale cena wysoka i to bardzo

Kasik my mielismy właśnie dylemat między Romerem i Maxi Cossi i jak M przymierzył do samochodu, to okazało sie, że bardziej solidniejszy jest Maxi:tak: Romer po zapieciu pasami się ruszał, a Maxi był nieugięty, dlatego też wybraliśmy Maxi :tak: mimo, ze kolorystyka Romerea bardziej mi się podobała:-p

reklama
Kate a jaki ty masz??? bo prezesowi chyba też pupeczka wpadala do środka nie??
Post my mamy nocnik taki jak Dorka z kaczuszką:-) ten pierwszy to był niewypał za duży i bez oparcia:baffled: a ten drugi to jest zwykły nocnik i widziałam takie w Tesco z tym że były z Kubusiem Puchatkiem:-p jak będziesz kupowała to zerknij czy nie jest wielki i czy oparcie jest dość wysokie bo wtedy lepiej się Maluszkowi siedzi;-)

Do góry