reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Beaa - super zabawki!
Surv - ja też myślałam nad tymi klockami, ale może ktoś z rodziny na urodziny młodej kupi. Fajny ten wózek z klockami.

Pabla super ta kostka , może też sie skuszę:zawstydzona/y:
Surv wózeczek z klockami super, fajne bo dziecko może sobie z tym potem chodzić jako z zabawkądo ciągnięcia:tak:
Agnik buciki fajne, a to ja tez do klubu się zpiszę:tak::tak::tak:
Beaa suepr zabawki:tak:

Dziewczyny z sandałkami to za bardzo nie pomogę bo kupowałam je w mojej mieścinie więc to żaden firmowy sklep:-p Ale znalazłam na allegro tylko tego modelu nie ma
haver na Allegro - Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
beaa – świetna jest ta gitarka :tak:
surv - my mamy podobne klocki tylko że z ikeii i Mała zachwycona a ostatnio nawet pociągnęła za sznureczek i wózek pojechał :tak:– przypadkiem oczywiście ale pewnie i tego się wkrótce nasze maluszki nauczą :-)

A ja szukam cały czas jakiegoś prezentu dla chrześniaczki mojego m ( bo on to nawet nie pomyśli:wściekła/y:)może macie jakis pomysł dla 3,5 latki :confused:

Agnik, to już duża dziewczynka i pewno ma swoje preferencje, jeśli chodzi o zabawki, bohaterów bajek etc. - dobrze by było dowiedzieć się jakie, bo wtedy wybór prostszy:tak::tak:

Super zabawki:-)
Sandalki sliczne:tak:
Pabla te klocki co chcialas Lenie kupic sa na realu za 37 zl to ponad 15-17 zl taniej niz na allegro.

Ostatnia edycja:
Dostałam dzis tą sukienkę którą pomagałyście mi wybrac :tak:
Jest boska:-) :-):-):-) co prawda daleko mi do tej modelki na zdjęciu:-p:-p ale jestem bardzo zadowolona:-):-)

reklama
Do góry