reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Andula powiem Ci że nawet dobrze że mi napisałaś że to twoje tez się ciężko składa, bo takie podobne chciałam zamówic ale potem stwierdziłam że szkoda kasy.Więc nawet dobrze się stało:tak::-p:-)

No to zakupiłam - pierwsze buty dla Julci. Łatwo nie było, bo przez pulchną stópkę podbicie jest wysokie. Wszystkie fajne pełne letnie buciki odpadły. testowałam Bartki - sandałki, ale dla mnie były za twarde. Skończyło się na marce Elephanten - niemieckie, bardzo fajne. Dość miękka podeszwa, ale już nadająca się do chodzenia, poprawnie zginająca się. Do tego trzymają kostkę. Szkoda tylko, że różowe. Innych nie było. Przeżyjemy i to:-D:-D:-D Ważne, żeby były wygodne dla stópek. Jula naturalnie co najmniej zdziwiona i niekoniecznie zadowolona:tak::tak::tak: Staram się jednak ją do butów przyzwyczajać codziennie, ale tylko na chwilkę - maksymalnie pół godzinki. Całą resztę dziecię hasa radośnie lecz boso. Poniżej fotki:-D

Magdzik - super butki!!!
my Bartków jeszcze nie zakładałyśmy, narazie mamy zwykłe buciki, ale ładnie trzymające kostkę, bo młoda częściowo chodzi częściowo czworakuje i prawie codziennie te buty piorę.

Magdzik, Elephanten-y są bardzo fajne. Miki teraz w takich pomyka i zadowolony - nic go nie uciska, nie obciera, a przecież na goła stópkę:tak:Jula przyzwyczai się:tak:

Magdzik są śliczneeeee!!!!:tak::tak::tak:i mam ten sam problem moja Tosiunia jest co najmniej zdziwiona po pierwsze tym, że tych butków nie może zdjąć tak latwo, a potem zjeść:-p a po drugie jak można w tym czymś stać??:confused:;-)

Iza - bo teraz dopóki młoda jeszcze trochę czworakuje ( chociaż już z dnia na dzień coraz mniej ) to zakładam jej takie trochę szmaciaki i jak siedzi w piasku to są prawie czarne od brudu.....a to jest taki dziadoski materiał że szczoteczką tego nie przeczyszczę, muszę do pralki wrzucić.
Mamy te bartki co Wam jakiś czas temu wklejałam, ale to poczekam jeszcze chwilkę z ich założeniem, jak już tak sprawniej na dworzu będzie śmigać.

No Julka full wypas...
No róż króluje...choćby szukać innego koloru,,,
ciocia dzisiaj zakupiła Julci śliczną kurteczkę...:-) na ciuchowej wyprzedaży..i sory matka ale też uziowa...ale słodka..w wiśienki:tak::tak::tak::tak:

reklama
Magdzik buty super:tak:my mamy kapcie po domu z tej firmy i jedyne weszły na nogi Kubulca:tak:
Sandałki mamy ze Smyka i jestem bardzo z nich zadowolona:tak:
Obecnie szukamy kaloszy, ale został tylko deihmann, bo nigdzie nie ma tak małych kaloszy:baffled:jestem wogóle ciekawa czy mu noga wejdzie do takiego kalosza:baffled:
A ja lubię różowy kolor i jak bym miała dziewczynkę to na bank by smigała w rózówym:happy2:

Do góry