reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Post no jasne że bez przesady z różem:tak:mam koleżanke która nawet ma różowy wózek i dziecko całe na różowo więc aż takiego świra to nie mam.ale sukieniusa różowa oj taaak:-D zresztą mam kilka rzeczy różowych bo w ciazy mówiłam do brzucha "Julcia" do 7 miesiąca więc siła rzeczy jakas sukienka i kilka spiochów różowych w szafie lezy:tak::-)

Kicrym...wiesz że w górach jak chłopak się rodzi to na różowo ubierają a jak dziewczynka to na niebiesko...więc może może..:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mnie wkurzają te klasyfikacje. Niestety z wiadomych względów ciężko od nich uciec. Jak kupowałam te butki dla Julci, to Pani była co najmniej zdziwiona kiedy oznajmiłam, że podobają mi się wedle niej wybitnie chłopięce buty:baffled::baffled::baffled: Rozwaliła mnie tym hasłem, bo buty były śliczne tyle, że granatowe. Na moje nieszczęście nie pasowały na Julcię. Gdyby spasowały, to wzięłabym bez wahania, ku zgorszeniu wszystkich Pań ekspedientek. A tak??? Zostałam dobrą i kochającą mamusią - Jula ma różowe sandałki z kwiatuszkiem:tak::-D;-):-)

Magdzik, tym bardziej, że naprawdę są dziewczynki do których ten róż mniej pasuje:sorry: To wzbudziłaś w sklepie mini sensację:-D

pabla..brawo..niebieski maryjny a czerwony od serca Pana Jezusa..:tak::tak::tak::tak::tak:czyli róż:tak:
Magdzik...no skąd ja to znam.. jak młoda młodsza była i ubrałam na granatowo to wszyscy lekarze do niej że chłopczyk..mimo że na karcie jak byk że dziewczynka:tak::tak::tak:
magdzik...no różowa kurteczka będzie do sandałków:-D:-D:-D ups...

aaa mnie się pytała chrzestna jak ubieramy bo Oni róż na chłopca..
No tego Łuckowi nie zrobię...choć przyznaję kupiłam niedawno dwie sukienki 62 rozmiar...nie wiem po co i komu.. no ale może ktoś dziewczę będzie w znajomych mial. a one jak nowe i takie cudne.. wiem wiem odbiło mi..więc małżowi się nie pochwaliłam bo by się popukał po czole:-):-D:-D:-D:

reklama
Post, Olga była kiedys na różowo, z palemką na głowie a jakiś ignorant powiedział - o jaki ładny chłopczyk:szok::-DPijany nie był:-D

Do góry