liwus
Mama Rozalki i Adasia :)
Dziewczyny , a czy planujecie kupno fotelika samochodowego??
Jeśli tak to jakiej firmy? Może któraś z Was poleci jakieś...
Jeśli tak to jakiej firmy? Może któraś z Was poleci jakieś...Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jeśli tak to jakiej firmy? Może któraś z Was poleci jakieś...
,z tym,ze z podstawa Isofix.Jak nie masz takiej bazy to fotelik sie przypina samymi pasami i tez jest bezpiecznie.Moj niestety nie jest z tych najnowszych i nie da sie wpiac do Isofixa:-(,ale i tak slyszalam,ze jest dobry,Jak na moje oko to calkiem fajniutki,no ale wiadomo,ze wyglad nie jest najwazniejszy.
Juz sie smiejemy,ze dla calego zlobka by starczylo.Chyba czesc oddam kolezance,ktora ma termin na listopad.
no ale zobaczymy narazie dalej nie wiem czy rozrabia w brzuszku Julia czy Kubuś
Wczoraj byłam u kuzynki bo niedawno urodziła małą Oliwkę i mówiła bym nic nie kupowała bo ma tego tak dużo i mi da..Ale znajac życie gdy spotkamy coś ślicznego to i tak kupimy:-) Ale kupujemy najczęściej na 62-68 cm