reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Madzia kombinezon super!!!! Taki męski;-);-);-);-)
Dorka kurteczka bardzo mi się podoba:tak: i do tego butki będą ekstra pasowały:tak: ja wczoraj też kupiłam butki (zaraz wkleję) i pomimo, iż mała ma teraz 20 to wzieliśmy 22 ponieważ pani powiedziała, ze 21 za chwilę będzie za male, a wiadomo zima trwa 5m-cy i dziecku się raczej nie kupuje dwóch par na sezon a zimowy bucik może mieć podobno do 2cm zapasu:tak:
o takie kupiłyśmy
ecco.com - Polska: Dziecięce > Niemowlęce > SNOWRIDE

reklama
Tosika super butki:tak: Mówisz 2 cm zapasu:confused: Maciek nosi teraz rozm.22,jak mu mierzyłam zimowe 23 to cięzko,bo cięzko ,ale wlazły,chodzi o to,że trudno było ubrać takie wysokie i na dodatek nie bardzo mogłam wyczuć gdzie ma palce:sorry2:,to może my poiwnniśmy 24 kupić? Trzeba będzie zmierzyć,tylko ja się obawiam,ze w za dużych trudno mu bedzie chodzić:dry:

Wydrukowałam taką miarkę ze strony Bartka i tam jest napisane, że ma być minimum 6mm luzu a maksymalnie 12mm. Ja staram się dopchać nóżkę do przodu i wkładam palec - jak wchodzi, to jest git.

Wy tu o zimowych piszecie a ja dzisiaj kupiłam małemu w cocodrillo butki na wiosne/lato:-p rozmiar 22 mam nadzieję ze nie będą za duże jak teraz nosi 20:dry:no i tenisówki z H&M są 23:tak: A zimowe mamy 20 i 21:tak:

Kasia:-D:-D:-Do taaak:-) wprawdzie na targu ale mogą być:-pmamy 3 pray frotowych i 2 cieńsze bawełniane, mam nadzieję że starczy:laugh2:

No to wkeljam nasze "letnie" zakupki:-D:-D:-D

Załączniki

• DSC_0334.jpg
    DSC_0334.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC_0335.jpg
    DSC_0335.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC_0339.jpg
    DSC_0339.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC_0341.jpg
    DSC_0341.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 44
Kicrym no to zapas rajtuzowy macie niezły:tak:,my przy tym wymiękamy,bo mamy tylko jedne frotowe i dwie pary bawełniane. Ciuszki letnie super i buciki rewelacja ,zwłaszcza te trampki.My też juz mamy co nieco na lato łącznie z trampkami,bo zapasy porobiłam w UK na conajmniej dwa dwa-trzy lata do przodu:sorry:

reklama
Do góry