reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Madzia no te wyprzedaże w UK tego ci pewnie brakuje:tak:;-):-)ja siostrę nękam, ale ona zapracowana nie ma czasu po sklepach łazić:sorry::-D
Renia sanki już też mamy:tak::-D:-D:-D:-Dzobaczymy czy Kuba będzie na nich chciał jeździć bo dotaliśmy od dziecka które nie chciało na nich usiąść:-p

reklama
Dziewczyny bomba zakupy:-)
my mamy 10 par nowych rajstop, z czego 6 frotowych;-) ale to przez to, że w Biedronce były fajne rajstopki za 6,99 no i się kupiło;-) buciki zimowe kupiliśmy w Botti rozmiar 23 mimo, że Antek nosi butki 19-20, gdyż żadne inne nie chciały mu wejść na nóżkę:-)

KATE łobuzie a wątku o oszałamiających przecenach nie ma?:-p;-):tak:trzeba było pisać że biedronce takie tanie rajtuzki są to bym siostrę wysłała bo my do biedronki mamy bardzo daleko:confused2:
Beaa normalnie zwariowałabym w UK z tymi sklepami:-D:-D:-D:-D

Renia sanki już też mamy:tak::-D:-D:-D:-Dzobaczymy czy Kuba będzie na nich chciał jeździć bo dotaliśmy od dziecka które nie chciało na nich usiąść:-p

Wcale mnie to nie dziwi, bo Miki kompletnie sankami nie zainteresowany. Usiadł raz a potem tylko chwilę pociągnął:-D Zobaczymy jak będzie w tym roku:sorry:
I przypadkiem do UK nie wyjeżdżaj, bo faktycznie mogłabyś oszaleć;-):-D:-D:-D

Beaa, niezmiennie zazdroszczę tych oszałamiającyh niskich cen:tak:

Wcale mnie to nie dziwi, bo Miki kompletnie sankami nie zainteresowany. Usiadł raz a potem tylko chwilę pociągnął:-D Zobaczymy jak będzie w tym roku:sorry:
I przypadkiem do UK nie wyjeżdżaj, bo faktycznie mogłabyś oszaleć;-):-D:-D:-D

Beaa, niezmiennie zazdroszczę tych oszałamiająco niskich cen:tak:

Kicrym a no brakuje i nie tyle wyprzedaży ,co tych cen,ale póki co mam dla małego spory zapas ciuchów łącznie z koszulkami i dresami na 4-5 lat:zawstydzona/y:i jemu nic nie kupuję,no chyba,że takie rzeczy jak kombinezon czy buty.Moja mam też zawsze coś kupi,bo się nie umie oprzeć,jak widzi jakieś dziecięce szmatki,a później mam"problem",bo młody wszstkiego nie zdązy ubrać a juz z tego wyrasta,tak jak teraz mamy jeszcze kilka letnich koszulek w których ani razu nie był ubrany,ale takie problemy to mogę ja mieć zawsze:-D;-)

a ja zakupiłam dziecku rajstopki...uwaga z samochodzikami:tak::tak::tak::tak::tak::tak: pomijając lekkie zgorszenie pani w sklepie że to dla dziewczynki:-D:-D:-D:-D:-D:- Ika zadowolona..bo miłość do autek jak narazie kwitnie:tak::tak::-D

Kasia ja z tym patriotek co nie wyjadą:-paczkolwiek na jakieś zakupki czemu nie:rofl2:
Madzia no i super że masz takie większe ciuchy:tak:ja teraz mojej siostrze też mówię że ma duże kupować bo tych "na teraz" to mamy duzioooo:tak::-Dco do nie ubranych rzeczy to skąd ja to znam:-p:zawstydzona/y:mój M tylko powtarza a nie mówiłem że tego nawet nie obnosi:-D
Post no autka dla dziewczynek tez mogą być:tak:my z M stwierdziliśmy że musimy małemu wóżek kupić bo bardzo lubić takowy pchać:-D

reklama
Do góry