reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Chrześniak mojej mamy miał taką myszkę miki:tak:też był guzik, zamek i kokardka, pluszak bardziej służył do normalnego przytulania niż do nauki:sorry:

reklama
Kic super autko
Dorka my na gwiazdkę też krzesełko chcemy kupić;-)
jeszcze szukam sanek fajnych z oparciem bo chrzesny chce na mikołaja już śnieg wywołać;-)

Renia ale chcesz takie zwykłe drewniane bądź metalowe czy jakieś "przybajerzone" :)-p) bo jak takie zwykłe to widziałam w TESCO w Silesi wśród ogromu zabawek:-p:tak:

Kasia, dzięki za linka...jak polegnę na szyciu to przyjdzie rzeczywiście kupić:-p A instrumenty dla Olgi świetne...o ile bedzie ich używać poza domem:-D
Kicrym, Florka też się swojego jeździka na początku bała, dźwięków właśnie, a teraz śmiga aż miło, owe dźwięki produkując namiętnie:-D

Ja nadal bez pomysłu na prezenty, oprócz tej ksiażeczki...marzy mi się dla niej domek dla lalek, ale za mała chyba jeszcze:-( Może misia jej uszyję, bo ostatnio misie są trendy, ale w sumie nie wiem...albo klocki jakieś bardziej wypasione, czy flamastry - na własną zgubę:-p

Beaa a o jakiej zebrze mówisz?? bo moja Tosia ostatnio też uwielbia wszystko ujeżdżać:-D:-D:-D my na mikołajki chcemy kupić wreszcie konika na biegunach:-) no i mi też sie marzy domek dla lalek ale rzyczywiscie trochę jeszcze za wcześnie:zawstydzona/y:
Renia dobrze, że przypomniałaś mi o sankach, bo zapomniaałam, że zima za pasem:-p

Oj co ja widzę:szok::szok: temat gwiazdkowy na dobre rozwinięty,a ja ciągle pomysłu brak:-(No ale piszcie piszcie,może coś odgapię:tak:
Dziewczyny co do ujeżdżania to my mamy takiego łosia z Ikei (cały drewniany więc troche nie wygodny),najpierw Macio sie go bał,ale teraz sam potrafi na niego wejść i się buja.Co więcej staje na nie go nózkami:szok: Ale w sumie fajny pomysł:tak:
Kasia co do instrumentów to pomysł fajny,ale głosny trochę;-) My z instrumentów mamy ta grzechotkę i kastaniety (czy coś w tym stylu,bo zapomniałam jak się to cos nazywa) też drewniany i owszem fajny,ale jak mldy zaczyna łupać to ojoj:sorry:

reklama
Do góry