reklama
Madzia a już myślałam o takim koniu dla Kuby ale nasze dzieci mają podobne pomysły więc jakby miał na tym stawać to ja dziękuję

U nas klocki nie zorbiły furory
jedne do czego służą to do rozwalania po całym mieszkaniu, nawet jak z nim układam to nie jest zainteresowany

U nas klocki nie zorbiły furory

Wiem, wiem, sama sobie dołki kopię;-) Kupię paczkę stoperów i będzie git
Zanim zamówiłam pokazałam m te instrumenty, żeby mnie potem w domu nie wyrzucił i zaakcpetował. Ale co tu się dziwić, jak ostatnio stwierdził, że chciałby perkusję;-)

survivor26
Mamy lipcowe'08
Liwus, ja taki znikopis, tylko Mothercare, kupiłam Laurze i się nie sprawdził...tzn. pieczątki służą jako zwykłe zabawki a reszta do walenia o ziemię
Natomiast sorter może być trafionym prezentem - Florka swoim zaczęła się na serio bawić dopiero teraz;-)
Bardzo sprawdza sie u nas natomiast to: Fontanna z pileczkami Playskool - tylko w chińskiej wersji budżetowej o stówę tańszej
Wczoraj mała bawiła się tym z godzinę bez przerwy.... z tym, że też wkurzające jest, bo wydaje obłędny dźwięk, którego nie da się wyłączyć

Bardzo sprawdza sie u nas natomiast to: Fontanna z pileczkami Playskool - tylko w chińskiej wersji budżetowej o stówę tańszej

Andula
Fanka BB :)
U nas klocki dlugo nie wzbudzaly zainteresowania ale od jakiegosc czasu maly stra sie cos budowac lecz z marnym skutkiem;-):-)
Misiek uwialbia wozki dla lalek i misi ktore lula i spiewa im aaaa;-)Na mikolaja kupilam mu tor wyscigowy z autkami tonka
Hasbro TONKA TOR KOLEJOWY dla maluszków 09994 (815067065) - Aukcje internetowe Allegro
i takie auto ale je dam chzba dopiero na wigilie FISHER PRICE AUTO TRANSPORTOWIEC PROMOCJA (818110768) - Aukcje internetowe Allegro
Misiek uwialbia wozki dla lalek i misi ktore lula i spiewa im aaaa;-)Na mikolaja kupilam mu tor wyscigowy z autkami tonka
Hasbro TONKA TOR KOLEJOWY dla maluszków 09994 (815067065) - Aukcje internetowe Allegro
i takie auto ale je dam chzba dopiero na wigilie FISHER PRICE AUTO TRANSPORTOWIEC PROMOCJA (818110768) - Aukcje internetowe Allegro
Andula super prezenty
moja siostra dzwoniła i stwierdziła że sama zapłaci autko (tego Zygzaka) małemu i znowu muszę szukać czegoś od nas
No i wymieniłam te buty zimowe małemu bo nie wchodziły mu na gdubszą skarpetę
jutro wrzucę fotki

moja siostra dzwoniła i stwierdziła że sama zapłaci autko (tego Zygzaka) małemu i znowu muszę szukać czegoś od nas

No i wymieniłam te buty zimowe małemu bo nie wchodziły mu na gdubszą skarpetę

reklama
fajne rzeczy wyszukujecie. 
ja też się oczywiście zastanawiam i chyba skończy się na jakiejś fajnej książeczce. badziewia mamy pełno po patryku, nie ma gdzieb tego juz chować a najlepsze bajki- brzechwa i lokomotywa ledwo żyją. poszukam jakiegoś fajnego wydania i będzie git.
jeszcze moze cos do wody by sie przydalo ale to może zlece dziadkom bo wiadomo że oni MUSZA kupić zabawkę
goirzej z patrykiem
kasia mój m tez choruje na perkusje, jeszcze ten instrument i kaple bedzie mógł wyposażyć

ja też się oczywiście zastanawiam i chyba skończy się na jakiejś fajnej książeczce. badziewia mamy pełno po patryku, nie ma gdzieb tego juz chować a najlepsze bajki- brzechwa i lokomotywa ledwo żyją. poszukam jakiegoś fajnego wydania i będzie git.
jeszcze moze cos do wody by sie przydalo ale to może zlece dziadkom bo wiadomo że oni MUSZA kupić zabawkę
goirzej z patrykiem

kasia mój m tez choruje na perkusje, jeszcze ten instrument i kaple bedzie mógł wyposażyć

Podziel się: