reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
he he wiem że mam fioła no ale na jakims punkcie tryeba miec:-p:-pxlanderek poszedł, magic tez to trzeba na coś wymienić tego "starego"gessleina:-p:-p:-p Sylcia no własnie nie koniecznie mi odpowiada to składanie w laskę, bo mamy mały bagażnik i znowu będzie trzeba kółka wyciągać:dry:

Kic wiesz ja auta nie mam, więc myślę że z laską (parasolką wygodniej, np w autobusie) poza tym taki wózek to bym wsadziła do auta za tylnym siedzeniem:tak::-D

Kic mnie się X lander bardziej widzi,bo ja lubie te z dwiema rączkami,ale Chicco tez fajny.
Oj ty to naprawde masz fioła!

Post, ja też nie ufałam, ale mamy spacerówkę chicco i śmiga całkiem fajnie. Ale pewnie Kic, znalazłaby tysiące wad:-D

Wziełam chicco wczoraj i jeszcze źle kliknęłam na allegro i zamówiły sie dwa:baffled::baffled::baffled:mam nadzieję że jak napisałam do kolesia to da się to odkręcić:baffled::baffled::baffled: ja tam zazwyczaj wad nie szukam tylko plusów, wady są wtedy gdy chce przekonać M na nowy wózek:-p:-pmiałam lite way i był kiepski, ten chicoo w sklepie wydawał mi się super, x lander miał pewne wady,więc wzięłam chicco:happy2:oby tylko nie przyszły dwa bo sie chyba zabiję:baffled::baffled::baffled:

buciki boskie. Ehhhh może ja też mam szanse na kupowanie takich cud...
wózek- nie mam pojęcia.
Może mi też by się teraz taki przydał ale na razie chusta...:happy2:

reklama
Kic spokojnie! Zapłaciłaś?! No chyba nie ;-) A poza tym robiąc zakupy w sklepach internetowych mamy większe prawa niż jak kupujemy w zwykłym sklepie. Na pewno towar możesz oddać bez podania przyczyny do jakiegoś czasu. Nie pamiętam. Niech wypowie się Surv - na pewno będzie wiedziała:tak:

Do góry