reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Surv ;-)
Pabla, rowerek zmontowany i wręczony. Oldze bardzo się podoba, ale jak na razie jest mega frustracja, bo "mamusiu ja nie potrafięęęęęę, buuu" Ale mam nadzieję, że trening czyni mistrza i będzie lepiej

Kasiu - a napisz mi proszę i wzrostu ma Olga i ile od kroczku do podłoża i czy dosięga nogą do podłoża jak siedzi na rowerku?
właśnie zamierzam zamówić nasz rowerek.

czy wasze dzieci tez maja swoj gust i nie chca ubierac wszystkiego co wybierzecie? moja robi fochy!!! do tego nienawidzi dyndajacych sznurkow czy tasiemek, klopot to mi sprawia czasami

No ba! przecież pisałam o fobii skarpetkowej, że trzeba n-razy poprawiać aż będzie akceptacja. Poza tym nie przechodzą legginsy w połowę łydki - muszą być do kostek... To sie zaczyna...

U nas generalnie też bez problemów, chyba, że ma fazę na samodzielne ubieranie się..wtedy wyciąga z szafki dowolnie skomponowaną odzież i nie da sobie zabrać, aczkolwiek i tak dobieranie kolorów idzie jej lepiej niż tatusiowi:-D:-D

reklama
u nas w sumie tez luz,a jak coś nie pasi to zawsze go namówię,a to że ładne autko,a to że Miki na koszulce i już mu się podoba:tak: a skarpetki sam wybiera,ale żeby było do koloru to ja wyciagam dwie pary i on spośród tych dwóch par wybiera:-D
Najgorzej z czapeczkami ,bo ma dwie ulubione i ni chu chu innej nie założy:-p

Do góry