reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Madzia no to mama mu kupiła jak była w UK u siostry:tak:chyba w Primarku, tanie ciuchy a wg mnie bardzo fajne jakościowo i kolorystycznie:tak:
Kasia majtki, bluzka i skarpetki zawsze są w jednym kolorze:-p:tak::-D:-D:-Dno albo zbliżone odcieniami:-p:-pdlatego jak M zobaczył żółte i morskie majtki dla małego to zrobił wielkie oczy:-pjakby tylko białe i granatowe istniały:-p:-p:-D:-D:-D

reklama
Kicrym dokładnie-Primark:tak: Ja w tamtym roku kupiłąm taki 2-pak spodenek jedne były w stylu Hawaii ( jak ja to mówię;-) ) a drugie czerwone z paskami żółtymi po bokach i widzę,że te co ty pokazałaś to prawie identyczne:-D

Madzia no to pewnie te same, bo mama tez przywiozła w dwupacku:tak:
Ewa-Krystyna wiem że z czasem krucho i mało tu zaglądasz ale jak juz zajrzysz to prosze napisz jakie opinie mają u Was baby joggery:-p:tak::-)szczególnie interesuje mnie model city mini:tak:a no i wpadaj tez częściej na forum wózkowe:tak:;-)(ja mam tam inny nick ale widze ze ty masz taki sam:-p)

Kic, jesteś niemożliwie niepoprawna wózkowo....:)
przydałyby Ci się trojaczki chociaż cobyś mogła nakupować wózków :)
u nas ciągle jeden :)
quinny speedy. na spacery młoda truchtem za nami :) a na dalsze wycieczki samochód :)
Kic...a nie byłaś w HM bo przeceny się zaczęły :) ja już zakupy zrobiłam tam :) i jeszcze czekam jak przecenią conieco w Mothercare :)

Post na razie M toleruje moje fanaberie wózkowe:tak::-) po prostu to lubię i tyle:tak: a w H&M już byłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: coś tam kupiłam ale nie za wiele bo mama przywiozła Kubie pół szafy to w obecnej sytuacji szkoda mi kasy na zbędne ciuchy:sorry2: aż sama nie wierzę że tak napisałam:-p:-p:-p

Post na razie M toleruje moje fanaberie wózkowe:tak::-) po prostu to lubię i tyle:tak: a w H&M już byłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: coś tam kupiłam ale nie za wiele bo mama przywiozła Kubie pół szafy to w obecnej sytuacji szkoda mi kasy na zbędne ciuchy:sorry2: aż sama nie wierzę że tak napisałam:-p:-p:-p

Robimy zakłady, w którym dniu wyprzedaży Kicrym się zlamie i wykupi pół H&Ma?:-):-):-) Ja już w piątek zrobiłam szybki rekonesans wyprzedażowy i stwierdziłam, że mala ciuchów ma dużo, za to matka wcale, więc robię sobie duże nadzieje w związku z wyjazdem do Drezna, bo pamiętam jeszcze, że nasze wyprzedaże to nic przy niemieckich:-D

he he
no Kic...nie daj się prosić..:) no ale to począek wyprzedaży..ja młodej kupiłam sukienkę ładną z falbankami szarą :) a reszta hmmmm dla młodego :)
ja jakoś nie lubię ostatnio ciuchowych zakupów...hmmm ciekawe czemu.. Już 3 tygodnie na ostrej diecie i tylko kilo do tyłu...nie mówiąc już że powróciwszy do pracy doszło 2,5 kilo zupełnie nie wiem z czego...no ale cóż...tak mam właśnie zaj...oszczędny organizm...przeżyj a nie schudnij...no ale się jużt teraz zawzięłam i nie dam się...no nie dam....:)
lecę do pracy :)
pa

reklama
Surv oj nie ... tym razem się nie złamię :p no chyba nie :p
Pabla fajny ten kask :)
Post spróbuj Dukana, ja tam będę go wychwalać pod niebiosa :D

Do góry