reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Kic ale śmieszne :), ciekawe czy praktyczne
to teraz spodnie, na ostatnim zdjęciu, tzn na tym gdzie są złożone kolor jest najbliższy oryginału :)

Załączniki

• P1130224.jpg
    P1130224.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 47
  • P1130220.jpg
    P1130220.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 46
  • P1130217.jpg
    P1130217.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 42
  • P1130222.jpg
    P1130222.jpg
    24,7 KB · Wyświetleń: 44
ok nadszedł czas na wklejenie naszych zakupów:) większość jest dla fasolki:-p oczywiście H&M króluje:-p:-p:-p;-):-D

I tak zapytam hobbystycznie PABLA masz wybrany wózio???:-p:-D

Załączniki

• P1100029.jpg
    P1100029.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 50
  • P1100027.jpg
    P1100027.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 52
  • P1100028.jpg
    P1100028.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 51
  • P1100026.jpg
    P1100026.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 49
  • P1100030.jpg
    P1100030.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 52
  • P1100023.jpg
    P1100023.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 50
  • P1100024.jpg
    P1100024.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 51
  • P1100031.jpg
    P1100031.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 52
Kic - super zakupy!!!
ja ze wstydem przyznam że nie kupiłam jeszcze nic dla maluszka, jakoś nie mam fazy narazie.
Co do wózka - też kicha, mam w planie pożyczyć od koleżanki taki najzwyklejszy Deltim co by przetrwać do spacerówki a potem kupić jakąś fajną a Lenie chce kupić maclarena volo żeby był lekki i poręczny. Może tego naszego walkera sprzedam, pomyślę nad tym.
Jakoś nie chce szaleć bo sporo kasy pójdzie na remont na wiosnę i mebelki i fotel dla Lenki do spania. Teraz bardziej myślę o tym jakie kolory w mieszkaniu zrobić i co w pokoju dla dzieci.
a Ty co planujesz kupić na wóz? :-)

hehe u mnie z wózkiem kiepska sprawa z oczywistego powodu-fioł na tym punkcie:-p
dla Kuby na pewno na lato też kupie volo alb silver crossa fizz,ale to drugorzędna sprawa,bo obecny Baby Jogger sprawuje się super:-p
Dla fasolki jeszcze nie wiem, chciałam klasyczną gondolę,ale sama w to nie wierze że coś takiego kupię bo nigdy się w takich wózkach nie "lubowałam":-pno i nie wiem może nowy x lander xa, mutsy 4 rider, a może zaszalaje i kupię bugaboo cameleona:-pna bank dokupię quinny buzz4 bo mimo że jestem świadoma jego wad po prostu muszę go mieć:-p
a co do ciuchów to M o połowie nie wie, bo po Kubie jest mnóstwo rzeczy praktycznie nowych,ale cóż takie okazje były że nie mogłam się oprzeć:-p:-p:-p:-D

Kic, w sumie powinnam sie przyzwyczaić, ale niezmiennie zadziwia mnie Twój fioł na punkcie wózków :-) Ten wpis "dla Kuby na pewno na lato też kupie volo alb silver crossa fizz,ale to drugorzędna sprawa,bo obecny Baby Jogger sprawuje się super" powalił mnie na łopatki:-D:-D:-D
Ubranka super!
Pabla, a może nie będziesz musiała już kupować wózka dla Lenki? U nas Olga juz od dawna bez wózka i maszeruje dzielnie:tak:

Kic, w sumie powinnam sie przyzwyczaić, ale niezmiennie zadziwia mnie Twój fioł na punkcie wózków :-) Ten wpis "dla Kuby na pewno na lato też kupie volo alb silver crossa fizz,ale to drugorzędna sprawa,bo obecny Baby Jogger sprawuje się super" powalił mnie na łopatki:-D:-D:-D
Ubranka super!
Pabla, a może nie będziesz musiała już kupować wózka dla Lenki? U nas Olga juz od dawna bez wózka i maszeruje dzielnie:tak:
No my też wiosną oddamy Benkowi nasz wózek i się z nim na dobre rozstajemy;-) Tak jak wcześniej byłam zachwycona zmianą głębokiego na spacerowy, tak teraz i ta spacerówka mi ciąży i z ulgą się pozbedę:-p

Kicrym....hmmm, a może kup wszystkie? Albo zgłoś się do producentów jako tester?:-D Ciuszki śliczne, i widze, że ceny też przyjazne dla użytkownika;-)

Pabla, a zdjęcia z remontu będą?;-)

Kuba też na nogach lubi chodzić,ale cóż mój fioł go zobowiązuje więc jak gdzieś do sklepu idziemy to bierzemy wózek:tak:
Surv oj zostać testerem to nie taka łatwa sprawa:tak:niestety:sorry2::-D a ceny...w H&M kupuję tylko na wyprzedaży:tak::-)
aaa no i podziwiam was że wy tylko z jednym/dwoma wózkiem/wózkami kończycie karierę wózkową :p :D

reklama
Kic ja też ciebie za tego "fioła" kocham:-D:-D:-D:-D:-D jesteś boska:-D:-D:-D:-D to jeszcze jako nasza etatowa ekspertka powiedz mi czy jest jakaś spacerowka większa od tej mojej emaljungi? bo jak kupowałam, to pan mowil, ze to jest największa spacerowka a dziewczyna na dzien dzisiajszy wali glówką w daszek:baffled: aaaa i ciuszki super, tylko jakoś brak mi uziowego:rofl2: czyżby przeczucie?:-p

Do góry