reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
dziewczyny! a ja sie wzielam za pranie i prasowanie ubranek. wszystko było dobrze dopoki mój mąż wszedł do pokoju i na mój widok z żelazkiem zapytał- Czy sie to wszystko nie zakurzy???no wiec zdembialam:baffled: i odpowiedzialam ze chyba nie:baffled:
dlatego pisze do was czy wy tez juz poprałyscie i poprasowałyscie ubranka swoim maluszka i czy to rzeczywiscie nie za wczesnie?

wracajac do tematu stanikow to zgadzam sie ze kazda z nas musi sprobowac bo pewnie kazdej bedzie wygodnie w czyms innym:tak: ja jestem zachwycona tym triumphem i na pewno kupie z tej kolekcji jak beda wieksze:tak:

ja dziś wzięłam sie za pranie ubranek, ale dlatego że kupiłam właśnie pakę używanych z allegro ale w idealnym stanie!!! no i przeprałam od razu wszystko, ale myślę że jak się już urodzi mała to zagnam męża żeby przepłukał jeszcze te najpotrzebniejsze rzeczy, które będziemy używać od razu:-) a teraz czyściutkie niech czekają w szafce:-)

no ja poprałam bo pokoik juz prawie urządzony tzn meble juz stoja i tekie puste:happy: to pomyslalam ze jkuz czas oproznic nasza szafe i poukładac w malym pokoju. Tak sobie mysle ze zobacze na poczaktku lipca czy sa czysciutkie bo teraz ładnie pachna:-D to co mam poprane to wyprasuje i juz beda czekac a to co czeka na pranie to niech jeszcze poczeka he he:-D

To zdjęcie złozonego łozeczka na tle nowej tapety :-))
]ImageShack® - Image Hosting
obraz247qv1.th.jpg
[/URL]

Pozatym narazie pusto, bo dopiero powoli zbieram się do kupowania innych potrzebnych rzeczy. A ten pokoik to też nasza sypialnia, mamy małe 2 pokojowe mieszkanko, więc narazie mała będzie spała z nami.

kicrym ja dokładnie zrobilam to samo co ty dzis tyle ze podczas weekendu majowego.
poprałam i poprasowałam wsadziłam do pudła i niech sobie już tak czeka.
myślę, że kurzyć się nie będzie w pudle więc po raz kolejny prac nie będę:-)

jutro męża biorę na shopping
będę patrzeć za:
łóżeczkiem i komodą z przewijakiem
wanienką
wózkiem
na razie jednak bez kupowania bo czeka nas przeprowadzka na koniec miesiąca:-(
niestety wlasciciel mieszkania które wynajmujemy ma na nie kupca wiec tułaczka, znowu w wynajętym a nasze własne dopiero zakupione i całe do remontu
przed Tymnkiem się niestety nie wyrobimy - nie ma szans
ale cóż życie to nie je bajka:tak:
na walizkach i do tego wiecznie migrując (dopiero od 7 miesięcy na śląsku);-)

Pabla, pokoik z łóżeczkiem prezentuje się ślicznie!:) Ja będę prać najwcześniej za tydzień-dwa; akurat komoda będzie zrobiona....jak obiecuje mąż, ale przytargał właśnie wiertarkę więc szanse wzrastają :p A i ja powinnam już dojść do siebie, po tym cholernym Fenoterolu. Myślę, że można prewencyjnie co najwyżej w folię zawinąć, żeby zapachu nie potraciło i do lipca dotrzyma (obym i ja dotrzymała:))

pabla ja tez mam małe mieszkanko z 2 pokojami:tak:ale ten mały to od dawno jest graciarnia wiec my sie przenieslismy ze wszystkim do duzego a mały juz wytapetowany czeka na Kubusia:tak:

dzisiaj idziemy do sklepu po łóżeczko- czekam na męża aż przyjedzie z pracy. No ciekawe czy cos wybiore:baffled:

survivor dotrzymasz do konca:tak:juz nie duzo czasu zostało:tak:teraz lezec ,odpoczywac i regenerowac siły na lipiec he he

reklama
jak juz pierzecie to mozna przeciez popakowac w reklamowki czy worki zeby sie nie zakurzylo ;-) ladnie poskaldane nie powinny sie pogniesc;
pabla fajny pokoik :tak:

Do góry