reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

beaa
to super wozio, wlasnie sie wczoraj zastanawialismy czy nie zamienic buzza na speedi
super ze ma wszystkie kola pompowane, wygodny hamulec, nie potrzeba adapterow i leciusienko sie prowadzi, a spacerowka jest wielgachna i dlugo posluzy
jest dosc lekki jak na wozek wielofunkcyjny naprawde polecam :tak:

reklama
hej
Jesli chodzi o speedi to rozmawiałam z użytkowniczką i chwaliła pod niebiosy, zwłaszcza łatwość w prowadzeniu. Ja już prawie na 100 % kupię właśnie speediego

uwazajcie dziewczyny na te kombinacje w wozku: mala gondolka (z tego co pamietam dodatkowo zwezana) i nie rozkladane w spacerowce oparcie na plasko. Z tej gondolki dzidzia wyrosnie szybko - byc moze juz po 3 miesiacach - a 3-4 mies niemowle nie powinno lezec w takiej spacerowce - tzn nie na plasko - tylko na pol lezaco - kregoslup!!! Jak dla mnie i tak zle i tak niedobrze - mala gondola - to chociaz czesc spacerowa powinna byc przystosowana do przewozenia malenstwa

pabla-po co ci ciężki wielofunkcyjny jak i tak zamierzasz kupić lepszą spacerówkę? lepiej kup tańszą gondolę a spacerówkę dopasujesz do maluszka

milkaa - właśnie miałam napisać o tym, że te siedzisko w quinny nie jest rozkładane na płasko, porozkładajcie go kilka razy i przymierzcie teoretycznie większe dziecko do spacerówki. Nasze dzieci zimą będą miały pół roczku, jak w wąskiej gondoli, otulone ciepłym śpiworem się zmieszczą? Nie będzie ciasno? a w spacerówce nierozkładanej zupełnie na płasko półrocznemu maluszkowi chyba nie będzie za wygodnie na dłuższym spacerze.

a moim zdaniem wazne zeby kupic spacerowke ktora bedzie dlugo sluzyc, speedi ma jedna z najwiekszych
a przez przelomowe 2-3 miesiace mozna sobie poradzic kupujac wkladke pod pupe i wtedy dziecko jezdzi na plasko
z reszta kazda mama zrobi jak uwaza, ja mialam mega wielka gondole w bebecarze a mimo to zmienilam wozek na buzza bo byla straszna spacerowka (a rozkladana na plasko), malemu wcale nie bylo wygodnie bo lezal jak w gipsie przypiety pasami
darl mi sie niesamowicie
kupialm buzza ktory ma gabkowa wysciolke, i byl w pozycji pol lezacej
mogl z tej pozycji ogladac spokojnie swiat i plecki mial proste
ale trzeba przyznac ze kazde dziecko lubi co innego...
a gondola jest powiedzmy srednia, nie przypomina wanny ale jest np wieksza niz w mutsy
i nie jest zwezana ;-) moze w starszych modelach tak bylo (od 2007 sa normalne, jak w x-landerach)

reklama
Do góry