reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

laseczk, jak mi sie potwierdzi ze dziewczynka, to mam od zatrzesienia fajnych ciuszkow dla chlopcow, chetnie odsprzedam i odstapie, wala mi sie po piwnicy i czesc sie nie przyda dla girl
wiec jak ktoras bedzie zainteresowana to powysylam zdjecia
tylko do przyszlego czwartku trzeba by poczekac ;-)
czesc ciuchow byla tylko uprana i nie noszona, bo ktos zawsze dawal i zwykle rozmiarami nie trafial (strartowalismy od duzego 62 i malego 68 :sorry2:)

reklama
laseczk, jak mi sie potwierdzi ze dziewczynka, to mam od zatrzesienia fajnych ciuszkow dla chlopcow, chetnie odsprzedam i odstapie, wala mi sie po piwnicy i czesc sie nie przyda dla girl
wiec jak ktoras bedzie zainteresowana to powysylam zdjecia
tylko do przyszlego czwartku trzeba by poczekac ;-)
czesc ciuchow byla tylko uprana i nie noszona, bo ktos zawsze dawal i zwykle rozmiarami nie trafial (strartowalismy od duzego 62 i malego 68 :sorry2:)

Ja mam nadzieję wiedzieć jutro, i być może się do Ciebie uśmiechnę, bo ponieważ uparcie gromadzę różowe body z kwiatkami, żeby Młodemu zasugerować jakiej ma być płci, to może się okazać, że wszystko pójdzie do siostry spodziewającej się dziewczynki, a my zostaniemy z jedynymi śpiochami w kolorze neutralnym :p

he he
Ja już też gromadzę dziewczęce fatałszki i dzisiaj byłam w reserved no i skusiłam się na sukienkę i taką słodką bluzeczkę. Małzonek się tylko śmieje:-):-)

KasiaDe nie wiem jak z praniem gondoli,ale ze spacerowa,to podobno "na zywca" recznie.Zlac woda(to opcja dla tych co maja mozliwosc zrobienia tego na podworku),szorowac szczota i plynem do prania.Plamy latwo schodza,moze ewentualnie uzyc vanisha.Obicie jest trwale,wiec sie nie zetrze i szybko na sloncu schnie.Tak wyczytalam na innym forum - podobno szybki i sprawdzony sposob.:-D Powodzenia
Ja jeszcze swojego speeda nie pralam,bo jest czysciutki chociaz uzywany byl.Moze sie skusze dla odswiezenia,ale jak sie cieplej zrobi i mnie nuda na macierzynskim dopadnie.
Jeszcze tylko 2 miesiace i wolne!!!!!!!!!!!:happy2::happy2::happy2:

reklama
Do góry