Jak idzie sie na 8godzin do pracy to mozna karmic dalej. Ja niestety bede chodzila na 11lub12 godzin. Ale sprobuje dalej karmic.
A nawet 7, bo 2 razy pół godzinna przerwa od pracodawcy. Faktycznie, jak się idzie na 11-12 godzin, to może być kiepsko

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jak idzie sie na 8godzin do pracy to mozna karmic dalej. Ja niestety bede chodzila na 11lub12 godzin. Ale sprobuje dalej karmic.

czyli chyba dlugo jeszcze bo cos nam nie idzie ta praca
maz caly czas poza domem ( w pracy) a ja sama nie wytapetuje pokoju
no ale optymistycznie jestem nastawiona- tapety i meble juz kupione wiec teraz tylko czas potrzebny- moze w majowy weekend dokonczymy

no ale piękne były....