reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Dziewczyny, pokoiki śliczne! widzę, że my z naszym grzebulstwem coraz bardziej z tyłu zostajemy:baffled: Niby i łóżeczko i komoda są, ale tu nieskręcone, tam brak okleiny i wszystko się w szwach rozłazi, jak nadzorca leży w łóżku i nie motywuje marchewką i kijem wykonawcy;-)
Mojemu Mężowi też pozwoliłam ostatnio na szaleństwa zakupowe.........jakieś stare radia, modele statków do sklejania.....bo uważam, że mimo zimnego chowu, czasem trzeba dziecku kupić jakąś zabawkę, żeby się za matką zastępczą rozglądać nie zaczęło:-D No a poza tym, do niego nadal nie bardzo dociera związek przyczynowo-skutkowy między moim urlopem a brakiem zarobków (ostatnio zdumiał się, że kredyt to też on będzie musiał samodzielnie płacić:-p), więc niech sobie kupi parę pocieszek zanim przyjdą chude dni:tak:

Pabla: a jak jakość pościeli? Też zastanawiałam się nad tym sprzedawcą, ale ma sporo neutralnych komentarzy odnośnie jakości wykonania, więc się waham.

reklama
Dziewczyny, kąciki dla Maluszków wyglądają ślicznie!
Hmmm, co jest z tymi facetami - mój też suszy mi ostatnio głowę o LCD i kino domowe:szok:Ale jestem twarda:-D A jakby przylazł z tym do domu, to...:angry:;-)

Hmmm, co jest z tymi facetami - mój też suszy mi ostatnio głowę o LCD i kino domowe:szok:

Jak to co? ME w piłce nożnej:-D Ebi Smolarek na pół ściany i te sprawy:-) U nas jest niestandardowo, bo mistrzostwa kołkiem przed telewizorem zamierzam przesiedzieć ja, a męża to słabo interesuje:-D ale generalnie do szczęścia starcza mi 12-letni 14-calowy telewizorek, więc dylematu wózek czy plazma nie będzie;-)

Survivor - odkryłaś sekret wykupowanych tonami ostatnio LCD:-):-) U mnie znowu ja kompletnie sie piłka nie interesuję, za to małżonek....13 lat grał w pilkę zawodowo ( IV i III liga ), potem amatorsko w pracy a teraz zrobił kurs sędziego i zabrał się za sędziowanie. W tyg normalna robota a w weekand sędzia...Tak więc czerwiec mam przechlapany:no::no:
Co do pościeli - nie jest super extra jeśli chodzi o wykonanie, to fakt...ale ogólnie jak dla mnie jest ok, zobaczę jeszcze jak będzie po praniu, mam zamiar ją dziś wyprać. Ochraniacz ok, nie taki malutki, ale też nie na całe łóżko. No zobaczymy...Przy tych zakupch w necie zdaję sobie sprawę, że czasem mogę kupić jakiś bubel, narazie wszystko bez zastrzeżeń, mam nadzieję, że pościel się sprawdzi.

dziewczyny pokoiki śliczne:-) jak tak patrze jak już wszystko kupujecie to i ja za jakiś czas chyba się zbiorę:-)
nasze maleństwo na razie będzie spało w naszej sypialni, która i tak jest wystarczająco kolorowa:-) ale ostatnio doszliśmy do wniosku, żeby wszyscy się w niej pomieścieli- a nie jest za duża, to musimy odpuścić sobie nasze małżeńskie łoże na rzecz składanej kanapy:-) już nawet upatrzeliśmy sobie, jest rozkładana całkiem na płasko także myślę że w spaniu nie będzie odczuwalna różnica, mam nadzieję :-)
a co do zakupów, to myślę że teraz jest ostatnia chwila żeby nakupować coś dla nas - rodziców i do domu, bo potem będzie już się inaczej patrzeyło i zawsze będzie szkoda:-)

Pabla to daj znać jak pościel po praniu,bo podoba mi się kilka wzorów i 2 komplety chciałabym zamówić.

survivor26, jesteś genialna! Chyba trafiłaś w sedno:tak:
Mój mąż wielkim fanem piłki nie jest, ale takie imprezy ogląda. Jak Miki się urodził, to były Mistrzostwa Świata:-DA teraz Europy:-DWysportowane będą te moje dzieci:laugh2:
pabla27, nie da sie ukryć - mąż w czerwcu będzie błądził myslami gdzie indziej;-)

Nono widze ze coraz wiecej nas w pełnej gotowosci...... pokoiki super..

Co do zakupów mąza mój jakis inny bo on chce aparat lustrzanke na cholewke mu on to ja nie wiem ja wole malusi zgrabniusi a nie takie klunkry ciezkie.....

owieczka fajna tylko jak na przytulanke to troche droga.....

reklama
moj mąż też zwariował:tak: jak sie dowiedzielismy że jestem w ciązy to zaczął planować zakupy- i tak najpierw kupił LCD full HD nic sie na tym nie znam ale oczywiscie dostał ochrzan że taki drogi telewizor a wózek jeszcze nie kupiony no a potem wymienilismy samochod ale to juz wspolna decyzja bo stwierdzilismy ze jak mlody sie urodzi to już nic nie kupimy:tak: no a teraz mi marudzi o kinie domowym i lustrzance Nikona ale juz mu uswiadomilam ze dopoki wozek nie bedzie stał w domu to niech mi nawet nie przynosi nowych zabawek:tak:

co do owieczki to rzeczywiscie fajowa:tak:dziewczyny czy kupiłyście jakies zabawki swoim dzidziusiom bo ja mam tylko 2 grzechotki no i karuzele na dniach zakupie ale co z zreszta jakie zabawki kupic takiemu malemu szkrabkowi?:sorry2:

Do góry