survivor26
Mamy lipcowe'08
Dziewczyny, pokoiki śliczne! widzę, że my z naszym grzebulstwem coraz bardziej z tyłu zostajemy
Niby i łóżeczko i komoda są, ale tu nieskręcone, tam brak okleiny i wszystko się w szwach rozłazi, jak nadzorca leży w łóżku i nie motywuje marchewką i kijem wykonawcy;-)
Mojemu Mężowi też pozwoliłam ostatnio na szaleństwa zakupowe.........jakieś stare radia, modele statków do sklejania.....bo uważam, że mimo zimnego chowu, czasem trzeba dziecku kupić jakąś zabawkę, żeby się za matką zastępczą rozglądać nie zaczęło
No a poza tym, do niego nadal nie bardzo dociera związek przyczynowo-skutkowy między moim urlopem a brakiem zarobków (ostatnio zdumiał się, że kredyt to też on będzie musiał samodzielnie płacić
), więc niech sobie kupi parę pocieszek zanim przyjdą chude dni
Pabla: a jak jakość pościeli? Też zastanawiałam się nad tym sprzedawcą, ale ma sporo neutralnych komentarzy odnośnie jakości wykonania, więc się waham.

Mojemu Mężowi też pozwoliłam ostatnio na szaleństwa zakupowe.........jakieś stare radia, modele statków do sklejania.....bo uważam, że mimo zimnego chowu, czasem trzeba dziecku kupić jakąś zabawkę, żeby się za matką zastępczą rozglądać nie zaczęło

Pabla: a jak jakość pościeli? Też zastanawiałam się nad tym sprzedawcą, ale ma sporo neutralnych komentarzy odnośnie jakości wykonania, więc się waham.