reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Pajace dokupione 7 szt na ok 62 cm,wiec mam nadzieje,ze wystarczy.Wlasnie sie piora,a pozniej znow prasowanie.
Ja mam wszystkie bodziaki z krotkim rekawem zakldane przez glowke,ale mysle, ze damy rade:-)

reklama
Ojej a ja nie mam pojęcia ile tego mam:zawstydzona/y: po prostu nie liczyłam..W sumie wczoraj zrobiłam pierwsze prania dla córeczki. Wyprasowałam i poukładałam wiekszość bo zmęczenie wzięło górę i reszte zostawiłam..
Powiedzcie mi ile powinnam miec czego dla Lauruni? tak na oko..

post ptaszyna no byłam wczoraj w H&M z zamiarem kupna tych body , widziałam ale nie kupiłam :-Dza radą koleżanki no ale jak jej rady beda złe to do sklepu mam 10 min także jak nie bede dawała rady przebierać małego to się zaopatrze:-Dale kupiłam Małemu takie malusieńskie sandałki:-Dpowiedziałam mężowi że przecież musi w czymś Kubuś wyjść ze szpitala:-Dto jak na bosaka pojdzie?;-)

H&M to fajny sklep dla dzieciaków. Parę rzeczy tam kupiłam w tym 3 sukienki bo nie mogłam się powstrzymać:-):-):-)

ale ja mam do Was pytanie. wiem że tu pisałyście co i jak na temat butelek ale ja temat olałam bo nastawiam się na karmienie piersią... ale jak sobie ja laiczek trochę poczytałam to stwierdziłam że dobrze byłoby mieć jednak taki gadźet w razie W.
No i moje pytanie. Które butelki najlepsze???? Chodzi mi o takie które mają anatomiczny kształt smoczków podobny do piersi i podobno one są takie że mają jakieś blokady tak że dziecko musi się trochę pomęczyć żeby pić i że takie podobno najlepsze jak chce się piersią tez karmić.
Obdarujcie mnie proszę tą cenną wiedzą :-):-):-):-) plissss

TT zdecydowanie polecane ze względu właśne na ten kształt
a smoczek dokłądnie ten, który sama napisałaś:-)
mam nadzieję też ich nie używać ale zakupiłam 2 na wszelki wyp.

ja mam 2 TT małe właśnie z tymi smoczkami 0+ i jedna z Aventu ale ona jest z przeznaczeniem do laktatora:tak:

Ja uwielbiam H&M praktycznie wszystkie ciuchy ciążowe tam kupiłam no kilka jeszcze w C&A .Jak kupowałam małemu te buciki w H&M to stwierdziłam że małego tam bedziemy ubierać bo fajowe ciuchy są he he jak sie mi podobaja to małemu chyba tez :-D

reklama
ja mam wszystkie body i pajace zapinane z przodu podobnie koszulki i kaftaniki ze wzgledu na meza ja sobie radze przez głowe ale dla niego wygodniej i bezpieczniej te zapinane, spiochy za to wszystkie odpinane dodatkowo w kroku, łatwiej i prosciej zmienic, sprawdzic pieluche.
poza tym mój mały to wieczny zmarzluch wiecznie zimne rece i stopy(podobno normalne u wczesniaków) wiec ciagle dlugi rekaw spiochy i kocyk po mimo upału jak odkryje to awantura odrazu.

Do góry