reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Marcik - kojec pierwsza klasa (ten drewniany). Strasznie mi się podoba i wydaje się być naprawdę użyteczny. Tyle, że cena powalająca:baffled::baffled::baffled: Cholerka.....

Ja się wstrzymam z tym kojcem w takim razie bo widzę że Wy kupujecie łóżeczka turystyczne , no a ja mam. Mniej więcej takie :LOZECZKO TURYSTYCZNE GRAPI PLUS OTW BOK BLUE (533998537) - Aukcje internetowe Allegro tylko inny model , mam model LUXUS. A chciałam kojec żeby był szersze bo tu dziecko może się przemieszczać wzdłuż a wszerz już gorzej. Ale poużywam turystycznego jako kojca i zobaczę :happy:
A ponadto natknęłam się na allegro na fajny rowerek dla naszych maluchów na wakacje : EKSTRA ROWEREK TROJKOLOWY @@ GRAPI PRIMUS @@ OD SS (525891966) - Aukcje internetowe Allegro

My dzisiaj zrobilismy zakupy dla malej i padam na twarz po calym dniu bo sie troche ojezdzilismy.
Kupilisy nowy fotelik samochodowy, o taki: http://www.mothercare.com/gp/produc...?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44452031&mcb=core

wlasciwie chcialam taki http://www.mothercare.com/gp/produc...?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44452031&mcb=core bo tanszy, jednak w moim aucie nie mozna go zamontowac.

No i jeszcze krzeselko, mialo byc ikeowski ale M zmienil zdanie: http://www.mothercare.com/gp/produc...?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42862041&mcb=core

Ostatnia edycja:
Jeśli chodzi o łożeczka turystyczne, to my mamy takie SWEETY łóżeczko MELODY Espiro ALUMINOWA NOWOSC (532655840) - Aukcje internetowe Allegro
(ubiegłoroczny model, i ubiegłoroczna cena, naszczęście;-)) Kupiliśmy z myślą o tym, żeby stalo na dole (mamy dwupoziomowe mieszknko) i ewentualnie zabierać, w podróże...i powiem wam, ze skonczyło się staniem tylko i wyłącznie na dole, ponieważ k****jest dosyć ciężkie i się okropnie składa (zaletą jedyną tgo chyba jest że jest bardzo stabilne)
ja bym chciała kupić taki kojeć jak Surv pokazała, ale chyba dopiero go nabędę jak kupimy domek...:-(
a rowrek jest superancki Liwus ale na wakcje to nasze pociechy chyba ciutke jeszcze za male na nie będą;-)

reklama
Dziewczyny gdzie kupujecie skarpetki dziaciakom??Kurde ja kupowalam drozsze i tansze i prawie wszystkie maja sciagacze ,ktore cisna Miska u Was tez tak jest??:tak:

Do góry