reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Tosika mnie sie ten Maxi Cosi podobal bardzo i taki wlasnie jak bym mogla to bym kupila.
Beaa kibelek jest zabojczy,widzialam w Argosie za 35 funtow.No i nie wiem czy to aby nie za drogo jak na nocnik.
Poza tym jak dziewczyny pisza,ze grajace sa do dupy,to chyba zdecydujemy sie na jakis bez udziwnien,ku rozpaczy tesciowej;-)
Ja dzisiaj w ramach promocji kupilam talerzyk trojdzielny TT.Pewnie jeszcze polezy,ale moze od przyszlego miesiaca go wyprobujemy.

reklama
Zainab juz jezdzi w Maxi Cosi Tobi i jest jej chyba bardzo wygodnie:tak:, zwlaszcza w pozycji siedzacej - czuje sie doroslej;-), bo wczesniej to caly czas tak pollezaco.

dzięki dziewczyny:tak: tylko drogi troszkę jest :baffled: (oczywiście uziowy :rofl2: jak Pabla zauważyła:-p) no aleklamka zapadła przeglosowane;-):-):-):-) jeszcze taki teraz zobaczyłam (cenowo jest prawie tak saamo a poza tym nie wiem jaka różnica)
~ * ~ Ramatti ~ * ~

Beaa powiedz mi kochana, a do spanka to jak się te maxi odchyla??Bo ja mam wrażenie, czy nie za słabo się odchyla:confused:

Julia, mamy taki sam nocniczek, tylko inny kolor - ale kaczuszka obowiązkowa:-D
Tosika, ja oczywiście obstawiam MC Priori (mamy taki, tylko inny kolor:-p) Fotelik odchyla się, ale nie tak bardzo - ma 3 poziomy regulacji.

Tosika, ten Venus wygląda bardzo fajnie, ale ma jedną wadę..nie ten kolor:-)
Ja za waszą radą i po rozważeniu za i przeciw chyba jednak najpierw wózek kupię - jeszcze w czwartek i piątek jadąc do Plocka sprawdzimy praktycznie, czy małej w starym foteliku wygodnie i jeśli tak, to wracam do oględzin wózków.
A dowiedziałam się jeszcze, że przyjaciółka ma do oddania lekką spacerówkę - zajechaną nieco bo po paru dzieciach, ale to akurat będę miała jako rezerwę, tylko obejrzę, czy nie rozleci się zanim ją do domu dowiozę:-p
Nocnika na razie nie kupuję, bo przestrzeń życiowa nam się coraz bardziej zagęszcza i staram się nie kupować na zapas rzeczy dużych a nieporęcznych, a u Florki do nocnika to jeszcze daleka droga:tak: Ale z autopsji grające odradzam...to jest zabawne przez chwilę, a potem człowiek głową w ścianę wali jak mu co pięć minut ustrojstwo wygrywa marsz weselny czy inne melodie nie w temacie:-D

Nocnika na razie nie kupuję, bo przestrzeń życiowa nam się coraz bardziej zagęszcza i staram się nie kupować na zapas rzeczy dużych a nieporęcznych, a u Florki do nocnika to jeszcze daleka droga:tak: Ale z autopsji grające odradzam...to jest zabawne przez chwilę, a potem człowiek głową w ścianę wali jak mu co pięć minut ustrojstwo wygrywa marsz weselny czy inne melodie nie w temacie:-D
Survi, racja:tak:
Ja z Bartusiowego grającego nocnika wyprułam cichaczem wszystkie kabelki żeby to ustrojstwo uciszyć bo melodyjka doprowadzała mnie do szewskiej pasji grana po raz 4667889;-):-)

reklama
Oj tak, na te melodyjki wszyscy narzekają!!
Surv - ja też bym kupiła wózek najpierw i tak zresztą zrobię. Dopiero dzis dostaliśmy wszystkie pity więc nie wiem czy do kwietnia kasa z us przyjdzie, więc wózio będzie kupiony pewnie na kartę kredytową ( do spłaty jak tylko przyjdzie kasa ) a fotelik jak juz kasa będzie realnie na koncie.

Do góry