reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

reklama
Lenka gratulujemy nowego wozu!:tak: Apropos Walkerów, pytanie do posiadaczek starszych i nowszych wersji: czy czasem blokują Wam się kółka w wersji obrotowej? bo mnei się to zdarza, mąż mówi, że piachu naszło do tej prowadnicy, ale twierdzi, że nie można rozkręcić - ale moze którejś z Was się to udało lub macie patent, jak tego uniknąć? dodam, że po lesie z wózkiem nie latamy, tyle co do parku i po ulicach...a przy okazji grzebania w kółkach odkryłam, że jednak blokada (ta świadoma, nie piachowa) działa, tylko jako mentalna blondynka nie umiałam jej obsłuźyć:-p

Dziewczyny, dzięki!
pierwszy spacer zaliczony:-) wprawdzie tylko 15 min, bo zaraz znów wichura i śnieżyca ale było miło, sympatycznie, uśmiechy rozdawane, dziecko zadowolone że wszystko widzi a mamy nie ma w jej polu widzenia:-D zobaczymy jak na dłuzej wyjdziemy, moze już w weeand się uda jak pogoda będzie lepsza.

Dzięki, dziewczyny, tak zrobię - pojadę do sklepu, żeby choć rzucili okiem, bo nie bardzo uśmiecha mi się oddawać wózek do serwisu - Młoda go uwielbia i ponowna przesiadka do gondoli bez wątpienia zaowocuje grubszą awanturą:baffled:
Pabla, no to super, że Lence się podoba; Florka też pasjami kocha swój wózek a zwłaszcza wizyty w sklepach, gdzie rozdając hojnie uśmiechy zbiera zachwyty i być może przyczynia się do zwiększenia populacji, bo widzę ten zachwyt w oczach zwłaszcza młodych kobiet pt. jak fajnie jest mieć takiego słodkiego dzidziusia:-p:-p

Lence gratulujemy nowego pojazdu:tak:
ja wczoraj tez sie wybralam na zakupy, chcailam Malemu kupic jaks czapke lzejsza na cieple dni bo wszytskie ktore mamy sa juz za male, niestety w sklepach juz kolekcje letnie i szybciej moglabym kupic kapelusz slomkowy:-(udalo mi sie znalezc jedna czapke ale zimowa z rekawiczkami za 3$ na przecenie wiec wzielam na drugi rok:-)
w h&m sa takie slicznne czapi juz na wiosne lato, takie kaszkiety i do tego tenisowki w tym samym kolorze. jak tyko sie cieplo zrobi kupuje malemu:tak:

Pabla gratulujemy zakupu:tak:no to szerokiej drogi:tak:
Surv ja bym oddała do serwisu:tak:
Pearl uwielbiam H&M:tak::tak:ciekawe kiedy do nas ta kolekcja dojdzie:dry:

reklama
Ewa-Krystyna myslisz ze moge kupic dla malego fotelik od 22 funtow? znalazlam taki na promocji w Canadian Tire Eddie Bauer i zastanawiam sie czy nie jest za duzy?ja juz sie pogubilam w tych rozmiarowkach

Do góry