Beaa wózio super
Liwus my też mamy takie skarpetki ale uziowe

a my dzisiaj zamówiliśmy maxi cosi Tobi i jestem przeszcześliwa, ponieważ pasuje do naszych samochodow (pan przymierzał) po drugie dostaniemy go jeszcze w dobrej cenie, a nowe co przyjdą juz są ponad 1000

a po tzrecie będzie fioletowy

(uziowych nie było

) Ma byc albo jutro albo w poniedzialek (od razu fotk strzelimy)
Druga kwestia (jutro wreszccie dotrze ta Emmaljunga) i z tego co pan mówil, to walka o nią była

ponieważ to jest nietypowy wózek, więc produkują go cały huk (chodzi o obicie;-)) i podobno jakas babka chciała z magazynu z fabryki siłą zabrać ten wózek (ale mój ci on)

i przetrzymali go dla olsztyna

Jaja będą jak go nie wezmę

bo mi się ta Teutonia podobać zaczyna znowu

No i przekonałam M na parasolkę, ja w niej już się zakochalam- jest lekka , zwinna super do samochodu, tylko z tą ceną coś nie tak

Jest tylko jeszcze taki mały niuansik, bo podpisałam glejt, ze przez przynajmnie pół roku nic sobie nie kupię (te chlopy naiwne, co

) Od dziś już zaczynam chowac zaskurniaki, na czarną godzinę

aaa wklejam Wam ten wózek (boże tylko jak mnie zastrzelicie że wózek jest bee i w ogóle nie nadaje sie do jazdy, to się pochlastam:-()
tylko, że ja widzialam w sklepie za 690 zł (fakt, że nie był to ta edycja, k*** teraz to chyba będę musiala dopisać do glejta codzienne masaże i wielbienie meża w każdej chwili i przy każdej okazji

)
Wszystko dla dzieci Spacerówka Cybex / Wózki i foteliki > Wózki
a i to ten czarny