reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciuszki, wozeczki i inne cuda dla naszych pociech

Liwus też jestem ciekawa jak zdadzą egzamin te pieluchy,ale prezentują sie fajnie:tak:
Roni widziłam fotke,obie wyglądacie świetnie,super to wasze MT.

Ja właśnie z MT u melkaj zrezygnowałam:sorry: Po ostaniej przymiarce małego do nosidła stwierdziłam,że ja go nie dam rady tak nosić.No klocek i tyle,brak mi sił i od razu plecy wyją.Wprawdzie mamy nosidło takie boczne i myślę,że MT byłoby wygodniejsze dla mnie,bo jednak ciężar się na barkach rozkłada,ale i tak było by ciężko.Maciek już 11 kg waży i napewno lżejszy nie będzie,dlatego wolę go wozić w wózku.Jakbym jeszcze zdanie zmieniła,to się najwyżej do tych zdolniejszych ode mnie MT szwaczek uśmiechnę:tak:

reklama
Madzia ja wczesniej tez bylam napalona na MT ale ja mam za slabe plecy,barki i po zlych doswiadczeniach z nosidlem zrezygnowalam.Jeden jeszcze minus jak bylam z Fiskiem w miescie jechalismy autobusem maly byl w nosidelku autobus zachamowal a ja omaly wlos nie uderzylam jego glowa o rure to trzymania myslalam ze zawalu dostane .wiec na takie miejskie eskapady wole wozek choc z MT przydaloby sie na wyjscia do sklepu lub cos w okolicy zalatwic:tak:
Roni Wasze MT super :tak:

Dziewczyny a co sadzicie takich nosidlach
Baby Carriers | ERGO Baby Carrier, Inc

kurde nie jestem przekonana w 100% bo boje sie ze Szymon bedzie za ciezki i nie bede tego uzywala:baffled:

Ja myślę że szkoda kasy na takie nosidło.
Ja właśnie sprzedaję swoje, prawie nieużywane. Oczywiście nie takie ale cuś podobnego.
Natasia nie lubiła w nim być dłużej niż 15 min. Ona jest leciutka a i tak nie było mi zbyt wygodnie.
Szymuś jest cięższy więc pewnie trudno byłoby Ci go w tym nosić.
A nie masz możliwości wypróbować u kogoś znajomego?

Ja MT sobie zamówiłam ;-)ze względu na krókie wypady po chlebek czy do przychodni:tak:

Weszłam dzsiaj do wózkowego sklepu z M żeby przymierzyć małego do buzza no i trochę jestem rozczarowana:sorry:w tym mniejszym siedzisku (teoretycznie do 18 miesięcy)mały już siedział na styk, a w tym wiekszym wcale luzu nie było:szok:no i po dedukcji z M zastanawiam się nad tym buzzem, bardzo mi sie podoba ale tyle kasy mi skzoda:tak:
Przymierzałam też małego do quinny zapp i super, szkoda że się nie rozkłada na płasko bo byłabym go wstanie kupić:tak::-D

MamaBiN i jak tam po oglądaniu wózków?wypatrzyłaś coś ciekawego?

Roni dzięki - zaraz będę oglądać. Szalej z maszyną i twórz cuda!
Liwus, super pieluszki:tak:
Do nas też MT dotarł. Śliczny:tak:Przetestowany. Tylko chwilkę chodziłam z Olgą (bo na szybko wiązałam i jeszcze nie mam wprawy) i jak dla mnie bomba.

MamaBiN i jak tam po oglądaniu wózków?wypatrzyłaś coś ciekawego?
Po oględzinach wózkowych, stwierdzam że:
Peg perego w Sosnowcu nie ma:szok: Taka dziura.:-p
Poprzymierzałam Kurcacka do różnych graco, quinny, jane i innych takich i d....pa. Najlepiej jednak wypadł chicco lite way:tak:
Uziowy :-) http://allegro.pl/item595836051_tpl_chicco_lite_way_folia_barierka_bloom.html
Rozkłada się zupełnie na płasko, jedną ręką (nie jakieś tam paski). Siedzisko i oparcie tworzą kąt prosty- a nie jakieś dziwne pochyłości.Podnóżek regulowany. Kosz spod spodu można odpiąć i zabrać ze sobą jako plecaczek. W zestawie jest folia p/deszczowa i bardzo fajny śpiwór z kapturkiem ( nam w zasadzie nie potrzebny bo chcę ten wózeczek na lato) Bardzo lekki i zwrotny. Buda naciąga się aż do dołu :) Szybko i fajnie się składa. Cena 425zł. I dużo i niedużo.
Pomyślę nad nim poważnie:tak:
Do buzza też wpakowałam małą ale :no:. Wielkie,szeroko rozstawione tylne koła tak jak w x-landerze, siedzisko też mnie nie powaliło.
Zaskoczyło mnie to że graco u'go jest takie ciężkie:szok: Ciężko mi było z Kurcackiem w środku go podnieść...a wygląda tak lightowo:eek:

No i tyle.
Bardzo chciałam zobaczyć Peg perego na żywca ale cóż-ne ma i już:eek:

Kasiu, piękne MT :)
Liwus, ciekawe te pieluszki.

Ostatnia edycja:
Wklejałam Wam kiedyś tego liteway, ale skrytykowałyście:-pW każdym razie Mamabin, moja koleżanka jest z niego bardzo zadowolna:tak:
Wydaje sie, że ma wszystko co potrzeba:tak:

Kasiu - MT śliczny! bardzo fajnie wyglądacie w nim!!
Kicrym - co do buzza - one wizualnie mi się bardzo podobają, ale ja też jak włożyłam małą do tego pierwszego siedziska, a była w takim grubszym ubranku, to było na styk i leżała w nim w takiej dziwnej pozycji:sorry: dlaego też zrezygnowałam.
ale na zdjęciach u Madzi prezentuje sie super z Maćkiem w środku.

reklama
Do góry