Roni21
Spider's Web
co konkretnie potrebujesz?
gdzies mialam skopiowany wykroj z forum chustowego, jak poczekasz do jutra to poszperam
gdzies mialam skopiowany wykroj z forum chustowego, jak poczekasz do jutra to poszperam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
oglądałam w sklepie ten co RONI wkleiła i nawet był spoko,
zastanawiam się jeszcze nad chicco key ale w sumie nie wiem na co patrzeć
jakie są różnice (oprócz ceny) w sumie zagłówki mają, pasy też a to najważniejsze

ja mam do fotelika taką zwkłą zabawkę którą można gdzieś przywieścić ale nie sprawdza się bo ma za krótki sznureczek i mały nie umie dobrze tego chwycić
(mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi
bo trudno to opisać
)
i jak przymierzałam Natasię wydawał się wygodny.

Tosika chyba ma cos dla malej specjalnie do auta
Dziewczyny ma ktoras z Was fotelik maxi cosi tobi mam do kupienia po dosc okazyjnej cenie i nie wiem czy sie zdecydowac![]()

Jesteśmy bardzo zadowoleni z Maxi cosi tobi:-) bo bardzo dobrze jest przymocowany (nie giba się), małej jest wygodnie i ogolnie jest bardzo zgrabny
ja mam teraz mega schiza i jak idę na spacer z Kubą to lukam do aut jakie foteliki mają ludzie

i własnie dużo ich widziałam
no to kolejny typ do negocjacji
chicco proxma u nas odpada, jest szeroka i mały jak go wsadziłam to miał bardzo dużo miejsca, w key już inaczej siedział
no a kurcacek to chyba by się utopił