reklama
Andula
Fanka BB :)
Andula jak kierownica?
Misio zadowolony? Bo Tymi bardzo:-) a co miłe to ludziska pytają gdzie ją kupiliśmy i dzięki niej więcej kolegów się kręci;-)
a buciki super - i cena znakomita
My kupiliśmy teraz geoxy na wyprzedaży i jestem zadowolona - syn pewnie też bo wydają się bardzo wygodne;-)
Misio zadowolony? Bo Tymi bardzo:-) a co miłe to ludziska pytają gdzie ją kupiliśmy i dzięki niej więcej kolegów się kręci;-)
a buciki super - i cena znakomita
My kupiliśmy teraz geoxy na wyprzedaży i jestem zadowolona - syn pewnie też bo wydają się bardzo wygodne;-)
reklama
dziewczyny potrzebuje waszej rady
czy któras z was miała do czynienia z takim wózkiem *MAGIC 3* 03 ESPIRO BABY DESIGN DREAMS +OCIEPLACZ (668147372) - Aukcje internetowe Allegro
mi osobiście sie bardzo podoba, ale nie mam pojecia jak się sparwuje.
nasz chicco chce odkupic koleżanka dla swojego starszaka a mi to jest bardzo na rękę bo jest strasznie twardy. Tego espiro widziałam z sklepie i ma bardzo miekkie zawieszenie ale chodzi mi jak się sprawuje terenie

mi osobiście sie bardzo podoba, ale nie mam pojecia jak się sparwuje.
nasz chicco chce odkupic koleżanka dla swojego starszaka a mi to jest bardzo na rękę bo jest strasznie twardy. Tego espiro widziałam z sklepie i ma bardzo miekkie zawieszenie ale chodzi mi jak się sprawuje terenie

Podziel się: