Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
Aneczek, post powyżej miał być oczywiście do Ciebie
))
natomiast do Ciebie i do Pachnącej - do dzieła Dziewczyny!
natomiast do Ciebie i do Pachnącej - do dzieła Dziewczyny!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny :-) Parę dni nie zaglądałam i normalnie ciężko was nadrobić
Katicz, Królowa Dramatu - ogromniaste gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Parę miesięcy temu też była ciąża za ciążą, więc powodzenia dla reszty :-)
Przesyłam świeżą dawkę fluidków od mojego wyjątkowo ruchliwego dzisiaj maleństwa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Podobno dzieci się bardziej ruszają, jak się zje coś słodkiego. A mnie jakoś na pączka wzięło, więc potwierdzam tą teorięNo chyba, że nadrabia 1,5 ostatniego dnia, bo jakoś mało dzidzia dawała znać o sobie.
Królowo co do usg to robi się jak wyjdzie beta, żeby sprawdzić czy zarodek jest we właściwym miejscu, czy czasem nie rozwija się ciąża pozamaciczna. A takie żeby było już widać serduszko to najlepiej zrobić koło 7 tc, bo wcześniej może nie widać i daremny stres.
Błonka jejku jaki piękny już wiek dzidziusia :-) Już zanim się obejrzysz, a dzidzia będzie po drugiej stronie brzucha. Ciekawe czy zdążysz dać znać, że jedziecie na porodówkę, bo jak będziesz tak rodzić jak ja, to zapewniam cię, że nawet ci przez myśl nie przejdzie odpalać forum
Na 6 sierpnia mamy kolejne usg prenatalne więc już teraz proszę o modlitwę. Mam ostatnio jakieś schizy, bo mam duży brzuch, a wydaje mi się, że jakoś się obniżył. Ale przecież będzie wszystko dobrze, nie wiem czemu mnie takie złe myśli czasami nachodzą. Szkoda, że w wakacje nie ma tych pięknych czuwań modlitewnych, po nich zawsze jakoś człowiekowi lepiej i był taki spokojniejszy.