reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ja przed Nadia nie brałam nic,a teraz przed drugi maluchem Cilest ,ale tylko parę miesięcy (może 3-4)
Hmm żadnych wieści od Błonki :confused: ,albo wzięła się za ogarnianie domu tak jak pisała parę dni temu ,albo coś tam się zaczęło dziać :-D
w ogóle jakoś dziś cicho na forum ...No ale pewnie mężowie w weekend w domku to Kobitki się nie nudzą same ..Tylko Ja mam pecha i muszę czekać do 20 na mojego z resztą jutro też pracuje :( ...
Dziewczyny mam mega zgage i już normalnie nie wiem co robić ! ma któraś jakiś sprawdzony sposób ?

reklama
To prawda, że cicho bardzo :) Ja dzisiaj mam bardzo leniwy dzień - mój M. właśnie wymienia zaciski hamulcowe pod blokiem z kolegą, więc mam trochę czasu dla siebie :-)

Trochę szperam po forum, trochę gotuję i odpoczywam, bo niestety @ daje mi się we znaki - czwarty dzień i nie zapowiada się, że to koniec.

Też się zastanawiam czy Błonka czasem nie na porodówce :))

pachnaca, mi tez po odstawieniu tabsow syfy wyskoczyly. w ciazy mialy zniknac ale na razie roznica niewielka.

co do alko to ja pilam mimo ze metformax bralam a przy tym podobno nie mozna. a pilam i to sporo czasem ;) gin mi powiedziala ze nie ma co w paranoje popadac

reklama
1-wszy miesiąc brałam pół tabletki, potem już po jednej - też przez 5 dni (5-9 dc). Udało się w trzecim miesiącu brania całej tabletki (czyli w sumie w czwartym). Ale miesiąc wcześniej nie było mojego męża przez cały czas dni płodnych (ale clo brałam bo to był mój pierwszy - i ostatni- monitoring) a wcześniej myślałam że mam owu ok. 15-16 dc więc nie wstrzeliliśmy się, bo tak naprawdę był to 13 dc. Teraz sobie myślę, że tak naprawdę udało się za pierwszym razem (przy braniu całej tabletki). Od tak zrobiłam test owu kilka dni wcześniej i ku mojemu zdziwieniu były dwie kreski. Tego dnia też mocno działaliśmy. Następnego mieliśmy poprawić ale się pokłóciliśmy i nic z tego nie wyszło.
Dlatego myślę, że udało się za pierwszym razem prawdziwych starań, oczywiście przy wsparciu clo i innych lekarstw ;)

czemu bierzesz clo? Masz stwierdzone bezowulacyjne cykle? U mnie było to z powodu pco a owu była pewnie raz na pół roku jak nie rzadziej..

Do góry