reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Loczkis ja tak miałam, ale ginka powiedziala że jak odstawie a potem test wyjdzie pozytywny to mam znów zacząć brać dufka ale tylko w przypadku boli brzucha jak na okres. Brzuch bolał mnie bardzo przez kilka dni i mocy, po czym zrobiłam test i gdy okazał się pozytywny wróciłam do leku.

Ostatnia edycja:
reklama
Locziks testy czasami nie wychodzą tak wcześnie, a ja jestem tego przykładem. Odstawiłam dupka, a dopiero 10 dni później powtórzyłam test i wyszedł pozytywny. Gin powiedział, że nie muszę go dalej brać, skoro nie ma żadnych plamień ani bólu brzucha i jak widzisz po suwaczku nic się nie stało :-D

Hej Loczkis i jak tam teścik?&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Witaj Martuska, ja dupkiem nie pomogę, bo nie brałam:no:
Kamii uściskaj swoją dwulatkę w dniu jej święta:-) :*

Wczoraj miałam wizytę u ginki, myślałam, ze to juz ostatnia, a jednak za tydzień w środę mam ostatnią. Przed wizyta miałam ktg, specjalnie zjadłam godzine przed, by mały ładnie sie obudził i zapisał. Ale nie... Musiał przespać pierwsze 30 min i tak oto mój ktg trwał prawie godzinę, bo trzeba go było budzić;-) Inaczej wiem, ze ginka wysłałaby mnie na Izbę, co zresztą później potwierdziła. Mam jakieś bakterie w moczu:eek: i jutro mam zanieść na posiew i od razu ktg zrobić. Następne pewnie w poniedziałek i wizyta we środę i....................... umawiamy się na CC. Rozmawiałyśmy o tym wczoraj i jutro jeszcze cos może uzgodnimy, zobaczymy. CC ma byc albo czwartek albo piątek :szok:

Krusza czyli powoli zmierzasz do mety :-) Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Oj jakaś bakteria, może ta nieszczęsna E-Coli :no: Ale nie ma co się już na tym etapie stresować, wszystko będzie dobrze..

Loczkis i jak testowałaś z jakim rezultatem?????? &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

O i mamy listopad, trochę refleksji mnie naszło, dokładnie rok temu jechałam sobie na lotnisko, niczego nie świadoma. A tu ten [FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Boeing 767 lądował awaryjnie i sobie myślę o co ten ambaras, ja dopiero lot mam późno, więc wylecę. Nie zdawałam sobie sprawy z powagi sytuacji. Wkurzałam się, że muszę czekać i nie wiadomo na co, ale dotarło do mnie, że ja jestem bezpieczna, a co się roiło w głowach tych ludzi z tego samolotu. I tak zamiast 1 listopada wyleciałam 3.11. Dwa dni spędziłam z synkiem w hotelu i to takim, że już pewnie nigdy więcej nie będę miała okazji być.

Królowa ty masz termin na 21 marca, witaj w klubie, też tak miałam ale wyszedł dzień wcześniej
[/FONT]:-)

A u mnie dziś owulka, tak mi się przynajmniej wydaje. Już w nocy pobolewało mnie z lewej strony. I teraz ponownie zaczyna z większą częstotliwością. Wczorajszy test owulacyjny pięknie pokazał dwie kreski :tak: Te dni wykorzystaliśmy na maksa. Teraz pozostało czekać ;-)

hej dziewczyny
ja jestem już u mamy, wczoraj mnie wypuścili ze szpitala :-) wszystko wygląda ok, byłabym wcześniej w domu, gdyby nie plamienie w niedzielę :-(
w domu pewnie będę jakoś w poniedziałek, to będę nadrabiać, a tu mam średni dostęp do kompa
pozdrawiam

Fioletowa - cieszymy sie ze już wyszłaś, teraz juz bedzie pwenie z górki :))

Loczkis - pisz jak teścik!!

Agitatka - to szybko działajcie skoro czujesz owulkę :))

Kruszka - kurcze juz za kilka dni bedziesz miała swoją dzidzie na rączkach, powodzenia żeby ktg było ładne,

Martuśka - ja też dupka nie brałam tylko luteinę wiec nie wypowiem się

Nie pojechałam na święta do domu :((( boję się że znów nerka mnie "złapie" i wole być blisko mojego szpitala.... a mój kot już trzeci dzień mi na tej nerce się kładzie wiec boję się że zastój się powiększa i bedzie znów źle... zresztą boli bardziej więc wiem że się powiększa ale dopiero w poniedziałek mam mieć usg i badanie. Trzymajcie kciuki żebym wytrzymała :)))

reklama
Do góry