reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
LILOU- no jest nas 3 ,ale ja mam termin @ na sobote wiec poczekam do niedzieli i jak nie przyjdzie to w poniedzialek test i beta albo od razu beta. :)
A ja mam termin dopiero na poniedzialek, ale juz w sobote po tempce bede widziec co mnie czeka;-)
I tez nie licze na plusa, bo ten cykl nawet nie jest starankowy;-) Ale tak jak piszesz - seksik byl, wiec jakas tam nadzieja oczywiscie jest:tak:

reklama
dzastinko ogromne gratulacje, dziewczynki ja znów do pracy pędzę ale czytam was co dziennie, krew jest nadal, kiepska ale jest a może to owu tylko?? Albo nie wiadomo co. trzymam kciuki za przyszłe testujące buziaki

andzia, Myśa ma rację, podwyższony testosteron nie tylko ma wpływ na cerę (pojawiają się pryszcze, skóra się szybciej przetłuszcza) ale też powoduje owłosienie zbędne u kobiet (linia od pępka w dół, broda, górna warga, silne owłosienie nóg i rąk) Jest jednym ze wskaźników policystycznych jajników. To jego wina, że kobiety tyją na kształt "jabłka", czyli tłuszczyk odkłada się głównie na brzuchu. Jak się zbierze wszystko do kupy, to ma spory wpływ na zajście w ciążę :)

Myśa, mam nadzieję, że jednak usilne staranka były, skoro jajniki bolały i śluz płodny, to szanse są :D

iza, ani się waż pisać o nadejściu @. Były pęcherzyki, pękły, teraz zaciskamy kciuki i wierzymy,że będzie dobrze :) Jeśli wiara czyni cuda, trzeba wierzyć, że się uda jak to mawia mój mąż :D

den, do mnie fasolka zawitała jak już miałam ustalony termin nakłuwania jajników :) Nie znacie dnia ani godziny ;)
To ja jedyny objaw jaki u siebie zauważyłam to to że wszystko odkłada mi się na brzuchu:tak::tak: no i czasami mam problemy z cerą, ale zbadanie go napewno mi nie zaszkodzi.
dzastina222Gratujację :-):-):-)
Iza tulę mocno, ja też czekam na @ niby powina być jutro ale pewnie dzisiaj dostane bo temperatura już mi wczoraj spadła a rano miałam taki ból typowy przed @.
A ja się dzisiaj wk....łam na maksa bo moja koleżanka z pracy jest już w 9 mięsiącu ciąży i załapała gronkowca ale nikomu wcześniej o tym nie powiedziała i przychodziła do pracy a co się okazało że jest to bardzo zaraźliwe i może przenosić się drogą kropelkową i teraz wszyscy w pracy martwimy się że mogliśmy się od niej zarazić. Nierozumiem jak można być tak nieodpowiedzialnym żeby narażać siebie i dziecko no i oczywiście inne osoby:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nie rozumiem takich ludzi

Iza - przytulam mocno...nie załamuj sie...

Dziewczyny widzę, że nadchodzący weekend będzie emocjonujący i oby tak samo owocny!!!

Ja byłam dzisiaj na podglądanku. Mam dwa dominujące pęcherzyki na prawym jajniku, dostałam pregnyl i jutro rano mamy działać z mężem:)) w środę znowu idę na pdglądanko, zobaczymy czy pęcherzyk pęknie, bo ginka się zastanawiam czy nie dac mi jeszcze jakiś leków (nie wiem jakich), ale to się w środę okaże:))

Dzięki mama ja też mam nadzieję że będzie udany bo w tym cyklu mam mieć HSG a podobno po tym jest łatwiej zaciążyć chyba że wyniki będą złe.
wiklulaa to trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& aby pęcherzyki pękły i za owocne jutrzejsze staranka

reklama
Mama - tak szczerze to nie wiem czy się cieszyć czy bać ewentualnej ciąży mnogiej. U mnie w rodzinie są bliźniaki, przy których wychowaniu bardzo dużo pomagałam, więc doświadczenia mam, ale... z resztą nie ważne ile, ważne, żebym w ogóle w ciązy była, hehhe

Do góry