reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
DEN- dzieki !!;-)ale moja dwojka tez po hormonach ,wiec nie mam lekko:sorry2:ale baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo sie ciesze ,ze Ich mam !!!!!! czego i Tobie życze-bedzie dobrze kochana-doczekasz sie-wspieram i jestem z Tobą..

SAWI- no to skoro masz najmniejsza dawke bromergonu to pewnie pobierzesz kilka dni w ciąży i bedziesz mogla odstawic-zreszta gin Ci powie co i jak :))) &&&&& za ten cykl :):tak::tak:

savi ja brałam pół tabletki wieczorem bromka, ale jak zaszłam w ciążę lekarz kazał odstawić :) może nie było problemu ze zmniejszaniem dawki, bo i tak była mała :)

Mama - i tak trzymaj!!!
A u mnie?? Mąż liczy na bliźniaki i chodzi dzisiaj za mną i się pyta jak sie czują nasze bliźniaki, hehhee

Sawi - &&&&&&&&& i nie martw się na przyszłość:))

den - a bierzesz w tym cyklu jakieś leki???

WIKULA- :-D:-D:-D:-D:-Dto coś tak jak moj mąż -tez mi wciąż powtarza,ze beda blizniaki-a wtedy to autobus bedzie nam potrzebny :tak:;-):-):-)

mam nadzieje,ze u Was sie uda w tym cyklu !!!!!!!!!!!!

AGABRE- cześc i poprosimy świeżą porcje ~~~~~~~~~~~~:tak:

Wyniki będą dobre, zobaczysz. Ja miałąm robione hsg, jajowody zostały w miarę udrożnione, ale na razie efektów brak, ale się nie poddaję:))
A mam pytanko w którym dniu cyklu miałaś je robione bo ja jade dopiero w czwartek żeby wyznaczyć sobie termin?;-);-)

no i wróciłam :) maleństwo ma centymetr i serduszko puka :) To niesamowite, jak urosło przez dwa tygodnie :D
To wspaniałe wieści:-):-):-) jeszcze raz gratuluję małej kruszynki:-):-)
A ja dzisiaj tak jak się spodziewałam dostałam @ i o dziwo wcale się tym nie przejełam, chyba zaczynam się przyzwyczajać do ciągłych niepowodzeń:blink::blink::blink:
No i daję sobie jeszcze 3mięsiące jak się nie uda to muszę zrobić sobie z półroczną przerwe bo zauważyłam że psychika zaczyna mi siadać od tych staranek:no::no:

No i daję sobie jeszcze 3mięsiące jak się nie uda to muszę zrobić sobie z półroczną przerwe bo zauważyłam że psychika zaczyna mi siadać od tych staranek:no::no:
ANDZIA- doskoooonale wiem o czym piszesz ...mam to samo czasami...dlatego teraz mamy 3 miesiace luzu bo Tomi bedzie bral witaminy na ruchliwosc a potem zalezy jakie wyniki -albo podzialamy jeszcze troche albo IUI...

POZDRAWIAM Cie!

Witam się dziewczyny :happy2:

Zdecydowałam się tutaj napisać. Mój Patryk jest z Clo (lekarz zalecił po 4 cyklach) i po 2 cyklach z Clo udało mi się zajść w ciążę. Teraz zdecydowaliśmy się na 2 dziecko i w pon. umówię się na wizytę do ginekologa co z tymi hormonami- brac czy poczekać czu co?.:confused: No i zobaczymy co mi powie.:sorry2:

reklama
Andzia25 - ja miałam zabieg robiony w 10dc, musisz się na pewno umówić na taki termin, w którym już na 100% bedzie po @. Daj znać, na kiedy się umówiłaś:))

Do góry