reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
:-(dziewczyny przepraszam że nie napisałam w piątek po wizycie , ale jestem załamana. Clo w ogóle mi nie pomogło. Gin powiedział że mam tylko jeden pęcherzyk i to do tego z krwiakiem i że nic z niego nie będzie. Mówił że mam przyjść we wtorek bo mój przypadek kwalifikuje się do laparoskopii i o tym mamy rozmawiać na następnej wizycie. Jak to możliwe że przez 5 cykli monitorowania 3 razy zrobił mi się krwiak w jajniku. A jeszcze do tego nie wiem co mi jest, dzisiaj 14 dc a od trzech dni mam brązowy śluz a dzisiaj nawet krew się pojawiła.

mama05- przykro mi z powodu @

AGABRE- dzieki za ~~~~~~~~~~~bardzo sie przydadzą :)

DENTICO- witaj :)

CLODI- przykro mi ,ze tak sie u Ciebie sprawy mają ...tule mocno..
ja mialam laparoskopie ponad 6 lat temu ,po poronieniu okazalo sie,ze mam torbiela na lewym jajniku srednicy 5 cm i tylko laparo...
ale to bylo dawno i wtedy lezalam 7 dni w szpitalu...
a teraz kumpela miala niedawno to po 2 dobach wypuszczaja-nic sie nie boj tego zabiegu,a jesli jest konieczny to nie odkladaj decyzji-taka moja rada...

moze jak bedziesz po laparo to Clo lepiej zadziala bo cala "sila "pojdzie na wzrost pęcholka a nie pęcherzyka i krwiaka...

wiec choc Ci smutno-to glowa do gory,idz na wizyte ,dogadaj szczegoly a my tu Cie wspieramy...

prosze-czekoladka na poprawe humoru :)

Agabre- ja również z chęcią złapię fluidki, dzieki***

clodi - laparoskopia to nie koniec świata, czasami trzeba zajrzeć do środka, żeby się dowiedzieć o co chodzi. jest to robione bezboleśnie, szybciutko się wychodzi ze szpitala... ja jak do nowego roku nie zaciążę to też mam mieć laparo...Nie martw się, wszystko będzie dobrze!!!

Hejka :)

Byłam u gina i powiedzial (tak, o zgorzo facet!!!!! ;/) ze narazie mamy podzialac bez Clo i innych hormonow a mam chodzic regularnie do niego na kontrole i jezeli nie bd owulki czy cos sie bd działo to zaczniemy cykle z Clo. Mam nadzieje ze zrozumialyscie bo ja sama do konca nie wiem o co chodzi, bo jakos za skomplikowanie facet mowil .... ;/ Ehh ... Kolejna wizyte u gina mam za 2 tyg. czyli 1 listopada.

Czyli narazie do was nie dołączam, zobaczymy co bedzie na wizycie ...:)

Musia - jeżeli byłaś u niego pierwszy raz, to znaczy, że facet jest rozsądny. Najpierw Cię poobserwuje, zobaczy jak to u ciebie wygląda i wtedy ewentualnie coś da, ale może faktycznie nie będzie takiej potrzeby:)) A 1listopada w którym dniu cyklu będziesz???

reklama
Hej Kobitki. Odebrałam wyniki badań. Powiedzcie mi co one oznaczają. Oto one :
Mój wynik: Normy:

Estradiol 230,3 pmol/l- faza folikularna: 46.0-607.0
faza owulacyjna: 315.0-1828.0
faza lutealna: 161.0- 774.0
postmenopauza: 18.4-201.0

FSH 3,46 U/l faza folikularna: 3.5-12.5
faza owulacyjna: 4.7-21.5
faza lutealna: 1.7-7.7
postmenopauza: 25.8-134.8

Prolaktyna 174,8 mU/l 127-637 Całkiem już się pogubiłam:-(.

Do góry