reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyna czy przed badaniem prolaktyny mam być naczczo?
A ja ZAWSZE robie na czczo.
Hej Kobitki. Odebrałam wyniki badań. Powiedzcie mi co one oznaczają. Oto one :
Mój wynik: Normy:

Estradiol 230,3 pmol/l- faza folikularna: 46.0-607.0
faza owulacyjna: 315.0-1828.0
faza lutealna: 161.0- 774.0
postmenopauza: 18.4-201.0

FSH 3,46 U/l faza folikularna: 3.5-12.5
faza owulacyjna: 4.7-21.5
faza lutealna: 1.7-7.7
postmenopauza: 25.8-134.8

Prolaktyna 174,8 mU/l 127-637 Całkiem już się pogubiłam:-(.

A ktory to byl dzien cyklu?

reklama
Witajcie dziewczyny.
Clodi przykra sprawa na pewno ci smutno ale bądź dobrej myśli, laparo to nic strasznego, wychodzi się po 2dniach, przesyłam uściski.
Agusia strasznie długa przerwa z Twoim @

Ja teraz mam swój pierwszy cykl z bromergonem, ok piątku-soboty powinnam mieć @. Mogłabym nie dostać , ale nie brałam regularnie i szczerze to dawno nie robiłam badań i wzięłam go tak bardziej jako próbe bo zostało mi się opakowanie tabletek sprzed roku.
Musze sobie zrobić badanie usg bo po Julce jeszcze się nie badałam. Pewnie w środku cyklu się zapisze to może przy okazji ginka powie mi coś o pęcherzykach.

Witajcie dziewczyny.
Clodi przykra sprawa na pewno ci smutno ale bądź dobrej myśli, laparo to nic strasznego, wychodzi się po 2dniach, przesyłam uściski.
Agusia strasznie długa przerwa z Twoim @

Ja teraz mam swój pierwszy cykl z bromergonem, ok piątku-soboty powinnam mieć @. Mogłabym nie dostać , ale nie brałam regularnie i szczerze to dawno nie robiłam badań i wzięłam go tak bardziej jako próbe bo zostało mi się opakowanie tabletek sprzed roku.
Musze sobie zrobić badanie usg bo po Julce jeszcze się nie badałam. Pewnie w środku cyklu się zapisze to może przy okazji ginka powie mi coś o pęcherzykach.
Mądra decyzja, rok to trochę duzo bez badań. Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko będzie dobrze!!!

pamiętacie mnie jeszcze
wiecie miałam 3 miesiące urlopiku od brania clo i pęcherzyki same sobie pękły w 12 dc także z inseminacji w tym cyklu nici

reklama
Do góry