reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Bafinka przykro mi Kochana że test pokazał I kreche ale półki nie ma @ jest nadzieja.
Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, a przede wszystkim upragnionych II kreseczek na testach wam życzę w Nadchodzącym 2011 Roku

reklama
bafinka nie znam Twojej historii, ale wierzę, że każda z nas doczeka się chwili, kiedy zobaczy upragnione II kreski...Z całego serca Ci tego życzę...

@ nie ma nawet nie widać żeby miała zamiar przyjść... temp 37.0 brzuch i sutki pobolewają.. myślę ze może to po tym hdt mnie ten brzuch boli??? już sama ie wiem co myśleć... od jutra biorę lutkę na wywołanie...

mama czesc, jak tam w Nowym Roku????? Mam nadzieje ze przyniesie nam fasolki. Ja ide do ginki w jutro, mialam isc jak skonczy sie cykl, ale sie boje ze dzieje mi sie tam cos dziwnego bez pregnylu i monitoringu itd
bafinka
co tam u Ciebie?? Daj znac. Heheheh pisalysmy w tym samym czasie i nasze posty pokazaly sie jednoczesnie. Moim zdaniem za wczesnie test zrobilas, wyjdzie ze to fasolka zobaczysz, zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&& kciuki

AMALFI- cześć babeczko,ja od rana juz pożądki,odkurzanie,podlewanie kawiatow a mam 42:))
teraz juz wstawilam miesko na obiadek niech sie dusi w spokoju..
idz na wizyte-gin wie co robi..

BAFINKA- jednej dziewczynie beta nie wyszla bo za wcziesnie byla a@ brak i kilka dni temu test i II krechy-a lutke mozesz brac jak odstawisz i nie przyjdzie @ to wiesz .........:))&&&&&&&&&&&&&&

Witam wszystkie w 2011 roku, mam nadzieję że szcześliwym dla nas:-)
Bafinko wielu dziewczynom testy nie wychodziły na początku a mimo to w ciąży były więc tak też może być u Ciebie. A ta temp. jest bardzo obiecująca;-)

reklama
Bafinka nie martw sie póki nie ma @ jest nadzieja. A wogóle nie myśl nawet o zaprzestaniu staranek , my o Julke walczyliśmy ok 15 mcy, ciężko było, już przeglądałam ośrodki adopcyjne ale udało się i teraz już o tym czasie się nie myśli, teraz staramy się o drugie , już dobre 6-7 miesięcy i też nic ale nie poddajemy się, musze odkurzyć bromergon i go regularniej zażywać i M jakiś Magnez podstawić. Ale by było super jakby ten rok zaowocował wieloma maluszkami.!!!!!!!!!!!!!!!! czego nam życze w 2011r:)

Mama masz siłe ja mam dziś lenia i o sprzątaniu nie myśle, dziecie uśpione a my z M leżymy jak placki:)

Do góry