reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Witam dziewczyny
Ale mnie dawno nie było. Zrobiłam sobie miesiąc przerwy od tabletek. 3 dni temu @ przyszła. Jeszcze 2 miesiące i wracam znowu do clo. Co w ogóle u Was słychać? Mama co u Ciebie bo skonczyłam na etapie jak robiłaś testy i były pozytywne i miałaś do lekarza iść? Któraś z Was zaciążyła w grudniu?

Pozdrawiam Was cieplutko

reklama
cześć babeczki

ja też leżakuje po przytulaskach ;-) z podusią pod pupencją:)

CLODI- co u mnie to widac pod suwaczkiem ...niestety -walcze dalej-w tym cyklu dzialalismy 2 razy w 9 i 11 dniu cyklu bo czulam jajniki i byl plodny śluz-nie spodziewalam sie ,ze w tym cyklu bedziemy dzialać bo chcialam sobie dac spokoj na 2 cykle zeby organizm wrocil do normy ,ale skoro obeszlo sie bez zabiegu i plodnośc wrocila to zadzialaliśmy-termin @ mam na weekend wiec &&&&&&&&& mile widziane.

JUSTKAA- mi tez sie wydaje ,ze w tym cyklu ten pecherzyk nie peknie...jest na maly jak na ten d.c....przykro mi..

AMALFI- pozdrowionka :):*

LIL- :*

Mama mówisz i masz &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczyny zaraz nadrobię..
robiłam test, 30.12 i 01.01. na obu bardzo słaba druga kreska, dzisiaj rano juz na becie, wynik po 14...nie mogę się doczekać.
Nie chce sie jeszcze cieszyć, boję się dlaczego ona taka jasna??? może coś nie tak..
kurczę...

W ogóle wszystkiego naj, naj w Nowym Roku 2011...obyśmy wszystkie zostały mamusiami :-):-)

reklama
nie niechce się znowu nakręcić... już przyzwyczailam się do myśli że niec z tego.. choć mam taki odruch bezwarunkowy głaskanie się po podbrzuszu...:) początek psychozy jakiejś... do środy biore lutke więc w czwartek powinna sie pojawić @ a jak nie przyjdzie to wtedy będe sie zastanawiać...

a za ciebie oczywiście trzymam kciuki podobno po poronieniu szybciej się zachodzi więc może się udało??:)

Do góry