reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Bromek hamuje wydzielanie prolaktyny, ktora jak wiadomo potrafi zablokowac owulacje. Tez mialam prl podwyzszona, dlatego biore :) poczatki sa troszke ciezkie, ale idzie przezyc :)

Bafinka, ale ty sie katujesz!!! Moze apteke znajdz calodobowa? I nie wiem jakie ty mialas zalecenia od gin, ale mi powiedzial moj lekarz, ze lutke trzeba brac min 10dni.. Chybae ze okres sam sie pojawi wczesniej. Mniej wiecej tyle czasu organizm potrzebuje, zeby zaskoczyc. Ty bralas ja 5 dni tak? Moze jeszcze nie przestawaj hm? Nawet jak jest fasolaa (a 3mam kciuki, ze jest!!!!!) to nic nie zaszkodzi.. :D &&&

Mere, ja przez pierwszy tydzień łykałam pół tabletki i byłam straaasznie senna, odpływałam już ok 21, gdzie normalnie siedze nocami ;-) ale teraz przy całej tabletce już jest okej :-)

Hej Słoneczka:-).
Przytulanki wczoraj były, ja nadal mam mokro.
Oto moje tempki:
26.12-okres (1)
27.12-okres(2)
28.12-okres(3)
29.12-okres(4)
30.12-okres(5)
31.12-36,25(6)
01.01.2011-36,70(7)++
02.01-36,48(8)
03.01-36,41(9)
04.01-36,35(10)
05.01-36,46(11)+
06.01-36,51(12)
+- przytulanki
()- dc

mi gin kazał brać podjęzykową 5 dni po 2 tabletki... ja się nie stresuję bo takie akcje się już zdarzały i marne szanse na fasolkę... dziś mi się śnił bobasek moja mala Amelka i była taka malutka i grzeczna... ciekawe czy kiedyś się doczekam...

bafinka musimy wierzyc ze sie doczekamy, inaczej nie byloby nas na tym forum. Kiedys nam sie uda. Moze zrobia in vitro za darmo w Polsce, kto wie???
agusia
narazie nic tam ciekawego nie ma, tempka stoi ci w miejscu, na owulke musisz jeszce czekac

andzia tule, do mnie tez @ przylazi co miesiac, jak cie to pocieszy
bafinka
a ciebie to po tylku trzeba zlac!!!!!!!!! Jak to nie masz testu, idz na bete moze gdziekolwiek!!!!!!!
Ale ja już trace nadzieję że kiedykolwiek będe mamusią. U mnie to już ponad 3lata staranek i pomału mam tego dość. A najgorsze jest to że niby jest wszystko ok, bo wyniki badań są dobre a fasolki jak nie było tak nie ma

reklama
Kobitki, jest sens mierzyć tempke termometrem z jednym miejscem po przecinku?

Andzia, nie wolno Ci tak mówić!!! jest Ci lepiej jak tak sobie wkręcasz?? nie-e! więc koniec takiego gadania, tylko uśmiech na ryjka i powtarzaj sobie, że będzie dobrze! BO BĘDZIE!! kup schocko bonsy, ja wczoraj na nie kusiłam owulke i plemniczki :-D hehe. a jak potrzebujesz, to zrób sobie małą przerwe i skoncentruj się na sobie, po prostu rilaks.. :-) ja strasznie wierzę, że się uda !!! buziak

Do góry