reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Ale dałyście mi do myślenia z tą PRL:tak: No i właśnie w tym przypadku lepiej wiedzieć wiecej niż mniej;-) Takie jest moje zdanie:zawstydzona/y:
No pewnie!
Tym bardziej, ze za wysoka prl moze uposledzac takze faze cialka zoltego, a co za tym idzie poziom progesteronu moze byc za niski. A to nie sprzeyja fasolce:no:

Maćku to mamy identycznie:) kurcze mam nadzieję że nie będę czekała 5 lat żeby wydostała się komórka jajowa:) liczę na cud :) I faktycznie brałam bromek 3 misiące a prolaktyna nie drgneła!!
U mnie akurat prl bardzo szybko spadla, ale zanim organizm sie z niej oczyscil troche potrwalo...

reklama
Kurde tak się napaliłam na tą wizytę że doczekać się nie mogę :zawstydzona/y: Muszę czymś głowę zająć:cool2:

reklama
mama mam monitoring bo biorę clo...byłam w piątek (7dc) i endo miało 3mm...liczę na to, ze jeszcze podrośnie...jutro kolejne...trochę się denerwuję...
a Ty jakie masz endo?
I jak już po wizycie???
Ja np. endo zawsze mam ładne, ale pęcherzyków mało produjkuję, ale za to konktretne i moja ginka mówi, że nie liczy się ilość, hehe

Ja już w pracy...miałam miłą pobudkę, więc jak na razie jestem pełna energii...denerwuję się tylko trochę wizytą u ginki...ale liczę na to, że będzie lepiej...
Buziaki dziewczyny i miłego dnia...
to teraz pewnie cały dzień będziesz miała dobry humorek:))

TO chyba zależy od laboratorium:eek: BO ja mam 450,6 a norma jest 102,00- 496,00 Czyli w normie.
Ale po tym obciążeniu mam dużo za wysoką.:-(
Chyba wezmę dziś ze sobą te wyniki i pokażę ginkowi

koniecznie weź je ze sobą!!

Czyli mam za wysoką PRL? I te pęcherzyki przez to wolniej rosną? czy jak:eek: Bo w październiku jak byłam na monitoringu to jakoś specjalnie nie rosły mi te pęcherzyki, straaaaasznie wolnoooo!!!!:sorry2:

z tego co ja wiem to za wysoka prolaktyna może zablokować owulację czyli nie ma sznasy na zaplodnienie

dziewczyny a jak czujecie sie po clo? macie jakies skutki uboczne? ja w przyszłym cyklu bede stymulowana i sie zastanawiam

Ja nie miałam po nim żadnych skutków ubocznych, a brałam dwie dziennie, także to zależy od organizmu.
Chociaż może faktycznie trochę mniej śluzu miałam...

Do góry