reklama
iza.malami
Fanka BB :)
Kobietki mierzące tempkę prosze o pomoc!!!! Temperaturę mierzę już długo, długo juz nawet nie pamietam jak długo, i zawsze mierze 8 min w ustach. ostatnio spotkałam znajoma połozna i ona mówiła zebym nie mierzyła w ustach tylko w pochwie. Czy orietujecie sie które wyniki mierzenia są bardziej wiarygodne??? bo dziś rano zrobiłam experyment i wzięłam 2 termometry, i jeden a drugi tu
i wyniki temperatur były rózne ,w ustach 36,8, natomiast w ........ 37,00 o co kaman????
Kochaniutkie to Wy małolatki
ja 33 na karku

Kochaniutkie to Wy małolatki

suzi1
Kocham Cię synuś
Z tego co się orientuje to powinno większość dziewczyn mierzy w ... no tam na doleKobietki mierzące tempkę prosze o pomoc!!!! Temperaturę mierzę już długo, długo juz nawet nie pamietam jak długo, i zawsze mierze 8 min w ustach. ostatnio spotkałam znajoma połozna i ona mówiła zebym nie mierzyła w ustach tylko w pochwie. Czy orietujecie sie które wyniki mierzenia są bardziej wiarygodne??? bo dziś rano zrobiłam experyment i wzięłam 2 termometry, i jeden a drugi tui wyniki temperatur były rózne ,w ustach 36,8, natomiast w ........ 37,00 o co kaman????
Kochaniutkie to Wy małolatkija 33 na karku
![]()

Ale myślę że bardziej doświadczone pomogą

suzi1
Kocham Cię synuś
No to pieknie przebiłaś mniesuzi1 ile lezalas po laparo w szpitalu, bolało? jak ogólne wrażenia jeśli można to tak nazwac. bo mi jesli sie nie uda to tez mnie czeka.
Ja w tym roku 26 wiosenek bede mialajak juz tak o wieku mowimy
)

Wiesz co poszłam do kliniki we wtorek na 15 a wychodziłam następnego dnia rano. To była taka klinika chirurgii jednego dnia

Pobyt przyjemny( jeśli można to tak nazwać) bo klinika była otwarta dzień wcześniej, więc wszystko nowe

Boleć nie bolało bo jest to zabieg pod pełną narkozą

iza.malami - temperaturę powinno się mierzyć w pochwie, jest to najbardziej wiarygodny pomiar. W ustach jest kilka stref temperatur i za każdym razem jak będzies zmierzyła tempkę pomiar może być inny.
Dlatego proponuję Ci mierzyć tempkę w pochwie codziennie rano, o tej samej porze (najlepiej do 8 rano), przynajmniej po 3h snu
)
Dlatego proponuję Ci mierzyć tempkę w pochwie codziennie rano, o tej samej porze (najlepiej do 8 rano), przynajmniej po 3h snu
iza.malami - temperaturę powinno się mierzyć w pochwie, jest to najbardziej wiarygodny pomiar. W ustach jest kilka stref temperatur i za każdym razem jak będzies zmierzyła tempkę pomiar może być inny.
)
andzia25
Mama a ten castangus można brać z wiesiołkiem i czy ma sens brania jeśli z prolaktyną u mnie ok?
Wikula tule mocno mam nadzieję że po laparo.od razu zaskoczysz;-)
Hopee jak po wizycie? Endo urosło?
Asiiek ja brałam clo 2razy dziennie przez 6cykli i nigdy w zasadzie nic mi nie było, oprócz tego że ze śluzem miałam problem ale w tm cyklu brałam wiesiołka i bardzo mi pomógł
Iza.Malami najlepiej jest mierzyć temp.w pochwie bo jest najbardziej miarodajny pomiar. Ja tak zawsze robiłam i miałam widoczne skoki temp.
Palu_nr1 to jesteśmy jednolatkami ja też mam 26wiosen
Wikula tule mocno mam nadzieję że po laparo.od razu zaskoczysz;-)
Hopee jak po wizycie? Endo urosło?
Asiiek ja brałam clo 2razy dziennie przez 6cykli i nigdy w zasadzie nic mi nie było, oprócz tego że ze śluzem miałam problem ale w tm cyklu brałam wiesiołka i bardzo mi pomógł
Iza.Malami najlepiej jest mierzyć temp.w pochwie bo jest najbardziej miarodajny pomiar. Ja tak zawsze robiłam i miałam widoczne skoki temp.
Palu_nr1 to jesteśmy jednolatkami ja też mam 26wiosen
iza.malami
małolatki, małolatki:-):-)
!!!! chyba macie racje zaczne mierzyc w pochwie, ale jakos nie wyobrażam sobie tego w czasie miasiączki, hmmm no cóż trza to trza;-)
Andzia możęsz brac castagnus i wiesiołek, nawet jak masz prolaktyne ok, bo castagnus wyrównuje super cykl no i nie jednej juz pomógł......

Andzia możęsz brac castagnus i wiesiołek, nawet jak masz prolaktyne ok, bo castagnus wyrównuje super cykl no i nie jednej juz pomógł......
reklama
ja powoli wkraczam też w 30stkęmałolatki, małolatki:-):-)!!!! chyba macie racje zaczne mierzyc w pochwie, ale jakos nie wyobrażam sobie tego w czasie miasiączki, hmmm no cóż trza to trza;-)
Andzia możęsz brac castagnus i wiesiołek, nawet jak masz prolaktyne ok, bo castagnus wyrównuje super cykl no i nie jednej juz pomógł......![]()
witaj prawie rówieśniczko
Podziel się: