reklama
A ja w tym roku przekroczę magiczne 30...
Już po wizycie...10dc...endo 6,10mm, w prawym jajniku dwa pechole: 16mm i 14mm, w lewym jeden 13mm...
W piątek endo było 3mm, w poprzednim cyklu po owu niecałe 4mm...więc teraz jest rewelacja a myślę, ze do owulki jeszcze podrośnie...skoro przez 3 dni - 3mm, to do owulki przynajmniej ze 2mm jeszcze urośnie...dalej jem orzechy, omega 3, linocomplex, wiesiołek, B-complex, wit E i falvit...no i czerwone wino...jak widać u mnie to zadziałało...ale liczę na więcej...
Już po wizycie...10dc...endo 6,10mm, w prawym jajniku dwa pechole: 16mm i 14mm, w lewym jeden 13mm...
W piątek endo było 3mm, w poprzednim cyklu po owu niecałe 4mm...więc teraz jest rewelacja a myślę, ze do owulki jeszcze podrośnie...skoro przez 3 dni - 3mm, to do owulki przynajmniej ze 2mm jeszcze urośnie...dalej jem orzechy, omega 3, linocomplex, wiesiołek, B-complex, wit E i falvit...no i czerwone wino...jak widać u mnie to zadziałało...ale liczę na więcej...
super podgląd:0A ja w tym roku przekroczę magiczne 30...
W piątek endo było 3mm, w poprzednim cyklu po owu niecałe 4mm...więc teraz jest rewelacja a myślę, ze do owulki jeszcze podrośnie...skoro przez 3 dni - 3mm, to do owulki przynajmniej ze 2mm jeszcze urośnie...dalej jem orzechy, omega 3, linocomplex, wiesiołek, B-complex, wit E i falvit...no i czerwone wino...jak widać u mnie to zadziałało...ale liczę na więcej...![]()
a kiedy kończysz 30 stkę???
A jak dlugo sie staracie?suzi1 ile lezalas po laparo w szpitalu, bolało? jak ogólne wrażenia jeśli można to tak nazwac. bo mi jesli sie nie uda to tez mnie czeka.
Ja w tym roku 26 wiosenek bede mialajak juz tak o wieku mowimy
)
To prywatnie bylo?No to pieknie przebiłaś mnie
Wiesz co poszłam do kliniki we wtorek na 15 a wychodziłam następnego dnia rano. To była taka klinika chirurgii jednego dnia
Pobyt przyjemny( jeśli można to tak nazwać) bo klinika była otwarta dzień wcześniej, więc wszystko noweSiostry rewelacja , witają z uśmiechem na ustach, o nic nie trzeba się prosić
Lekarz ładnie wszystko wyjaśnił.
Boleć nie bolało bo jest to zabieg pod pełną narkoząA po to zależy od organizmu
Mnie bolało/li to co nie powinno
ale podobno tak może być. No i to był cały pobyt
![]()
Mi spadla praktycznie od razu (pierwsze badsanie robilam po misiacu brania io z 40 spadla do 1). Ale dzialala na organizm jeszcze przez 3 miesiace...Mam pytanko :-) po jakim czasie spadla Wam prolaktyna po Bromergonie??
PioeknieA ja w tym roku przekroczę magiczne 30...
W piątek endo było 3mm, w poprzednim cyklu po owu niecałe 4mm...więc teraz jest rewelacja a myślę, ze do owulki jeszcze podrośnie...skoro przez 3 dni - 3mm, to do owulki przynajmniej ze 2mm jeszcze urośnie...dalej jem orzechy, omega 3, linocomplex, wiesiołek, B-complex, wit E i falvit...no i czerwone wino...jak widać u mnie to zadziałało...ale liczę na więcej...![]()

Dzieki za odp. :-) a po 3 miesiacac co?? ile musialas brac w ogole??
Ja dopiero pierwszy miesiac biore i po miesiacu ginka kazala mi zrobic badanie i bez wzgledu na wynik zaczac drugie opakowanie i dopiero po tym drugim do niej przyjsc. Tak sie zastanawiam, ze bez sensu robic po miesiacu to badanie skoro i tak mam dalej brac. Zrobie po dwoch
P.S wow i w ogole bardzo duzo Ci spadla :-) mi pewnie tyle nie spadnie bo mam bardzo wysoka
Ja dopiero pierwszy miesiac biore i po miesiacu ginka kazala mi zrobic badanie i bez wzgledu na wynik zaczac drugie opakowanie i dopiero po tym drugim do niej przyjsc. Tak sie zastanawiam, ze bez sensu robic po miesiacu to badanie skoro i tak mam dalej brac. Zrobie po dwoch
P.S wow i w ogole bardzo duzo Ci spadla :-) mi pewnie tyle nie spadnie bo mam bardzo wysoka
Biore caly czas. Jak przestalam brac, bo "chcialam zobaczyc co bedzie" to prl skoczyla mi do 55!Dzieki za odp. :-) a po 3 miesiacac co?? ile musialas brac w ogole??

Zbadaj sobie po miesiacu jak kaze dr. Jak wynik bedzie bardzo niski mozesz zmniejszyc dawke.
A jakiego poziomu stratujesz?
Hmmm czy ja wiem, o zmniejszaniu dawki po miesiacu nic nie mowila, mam do niej przyjsc po 2 miesiacach, wiec moze po tych dwoch zrobie. To mnie zasmucilas, ze znow skoczyla :-( czyli tak naprawde byc moze trzeba bedzie brac przez np. lata??
a startuje z 72ng/ml
a startuje z 72ng/ml
ja trochę szybciej ... 3 kwietnia..więc jeszcze niecałe 3 miesiącelopop 2 maja...więc już niedługo...
Następne podglądanko w piątek...od środy mamy się przytulać...więc jutro przerwa...bo dzisiaj rano było spontaniczne przytulanko...![]()
reklama
andzia25
Fanka BB :)
Ja temp. mierzyłam zawsze od 5dc do @ bo też nie wyobrażam sobie badania jej w trakcie krwawienia, ale wydaję mi się że to nie wpłynęło jakoś negatywnie na obserwację bo widoczna była I i II faza cyklu i zawsze wiedziałam kiedy mniej więcej miałam owulacje.małolatki, małolatki:-):-)!!!! chyba macie racje zaczne mierzyc w pochwie, ale jakos nie wyobrażam sobie tego w czasie miasiączki, hmmm no cóż trza to trza;-)
Andzia możęsz brac castagnus i wiesiołek, nawet jak masz prolaktyne ok, bo castagnus wyrównuje super cykl no i nie jednej juz pomógł......![]()
Hopee to wiadomości bardzo dobre. Trzymam &&&&&&& aby w tym cyklu Ci się udało
Podziel się: