reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
suzi1 to trzymam kciuki za ten cykl &&&&&&&&&&&&&&& moja ginka tez mi mowi zwykle ze endo mam ladne i tez jej wierze:-) i nie pytam czesto co tzn. A mierzysz tempke???

reklama
suzi1 to trzymam kciuki za ten cykl &&&&&&&&&&&&&&& moja ginka tez mi mowi zwykle ze endo mam ladne i tez jej wierze:-) i nie pytam czesto co tzn. A mierzysz tempke???
Nie nie mierzę, jakoś za bardzo bym się nakręcała:tak: Próbowałam chyba miesiąc i nic dobrego mi to nie dało:-D W sensie dobrego samopoczucia psychicznego;)

macku próbujemy już 14 miesięcy, a leczyc się zaczelam tak w kwietniu. Nie jest łatwo bo u mnie w miescinie nie mam dobrego Gina i jezdze 60km dalej czasem pare razy w tyg. Tez myslałam o invitro ale to kosztuje;/ i lekarz mi powiedzial, ze nawet invitro sie udaje w 30%. Mowil, ze na 10 jajeczek wlasnie 3 przezywaja. Qrcze! Nie rozumiem jak te malolaty wpadaja, a jak ktos bardzo chce jest ustabilizowany w kazdym wzgledzie i nie moze.
Mi moze sie uda w przyszlym cyklu bo na ten nie licze. Niby w tym momencie mam owulke ale nie mam sluzu to i tak wszystko we mnie zdechnie. Gin mi mowil, zebysmy sie kochali na pieska i takimi ruchami pompujacymi, zeby powietrze weszlo i wtedy jakos te kijanki beda tym babelkiem powietrza otoczone:)

macku próbujemy już 14 miesięcy, a leczyc się zaczelam tak w kwietniu. Nie jest łatwo bo u mnie w miescinie nie mam dobrego Gina i jezdze 60km dalej czasem pare razy w tyg. Tez myslałam o invitro ale to kosztuje;/ i lekarz mi powiedzial, ze nawet invitro sie udaje w 30%. Mowil, ze na 10 jajeczek wlasnie 3 przezywaja. Qrcze! Nie rozumiem jak te malolaty wpadaja, a jak ktos bardzo chce jest ustabilizowany w kazdym wzgledzie i nie moze.
Mi moze sie uda w przyszlym cyklu bo na ten nie licze. Niby w tym momencie mam owulke ale nie mam sluzu to i tak wszystko we mnie zdechnie. Gin mi mowil, zebysmy sie kochali na pieska i takimi ruchami pompujacymi, zeby powietrze weszlo i wtedy jakos te kijanki beda tym babelkiem powietrza otoczone:)
Kochana strasznie mocno trzymam kciuki zeby sie udało już w tym cyklu:tak:&&&&&&&&&&&&&&&

hehheeh moja ginka na szczescie mi nie wybiera pozycji bo bym umarla ze smiechu chyba, ale kiedy mam sie bzykac mi niestety musi mowic

najgorsze sie bzykac kiedy musisz...wtedy nie ma tego czegos i sie nie chce

Ojjj kochana wiem o czym mówisz:zawstydzona/y::-( Jest fajnie ale to juz nie to samo co kiedyś:-(No ale czego nie robi się da ludzkości:-D
Palu jak sądzisz dziś też powinniśmy? Bo kurcze zawsze staramy się przed ow. A teraz nie wiem kiedy była i czy teraz (dziś) też powinniśmy????

No wlasnie, a ja tak sie zle czuje na tej femarze albo tym na prolaktyne ze w tym cyklu to bedzie tylko na sile. Pierwszy raz tak mam, przysiegam. Jestem pewna ze to przez ktorys lek jest, bo dwa mi przybyly w tym cyklu
suzi1 pisalas ze mialas juz cialko zolte wiec juz tylko dla przyjemnosci hehehehe

Ostatnia edycja:
No wlasnie, a ja tak sie zle czuje na tej femarze albo tym na prolaktyne ze w tym cyklu to bedzie tylko na sile. Pierwszy raz tak mam, przysiegam. Jestem pewna ze to przez ktorys lek jest, bo dwa mi przybyly w tym cyklu
Kochana dasz radę:tak:Czasami są takie dni że poprostu się nie chce! A nóż to dobry znak;-)

reklama
czytałam, ze jak sie kochasz przed owulka to bedzie dziewczynka bo meskie spermmiczki wczesniej zdychaja:) a jak podczas owulki to chlopak:))
no a teraz kochaj sie dla przyjemnosci:))

Do góry