reklama
suzi1
Kocham Cię synuś
Nie nie mierzę, jakoś za bardzo bym się nakręcałasuzi1 to trzymam kciuki za ten cykl &&&&&&&&&&&&&&& moja ginka tez mi mowi zwykle ze endo mam ladne i tez jej wierze:-) i nie pytam czesto co tzn. A mierzysz tempke???

palu_nr1
Fanka BB :)
macku próbujemy już 14 miesięcy, a leczyc się zaczelam tak w kwietniu. Nie jest łatwo bo u mnie w miescinie nie mam dobrego Gina i jezdze 60km dalej czasem pare razy w tyg. Tez myslałam o invitro ale to kosztuje;/ i lekarz mi powiedzial, ze nawet invitro sie udaje w 30%. Mowil, ze na 10 jajeczek wlasnie 3 przezywaja. Qrcze! Nie rozumiem jak te malolaty wpadaja, a jak ktos bardzo chce jest ustabilizowany w kazdym wzgledzie i nie moze.
Mi moze sie uda w przyszlym cyklu bo na ten nie licze. Niby w tym momencie mam owulke ale nie mam sluzu to i tak wszystko we mnie zdechnie. Gin mi mowil, zebysmy sie kochali na pieska i takimi ruchami pompujacymi, zeby powietrze weszlo i wtedy jakos te kijanki beda tym babelkiem powietrza otoczone
Mi moze sie uda w przyszlym cyklu bo na ten nie licze. Niby w tym momencie mam owulke ale nie mam sluzu to i tak wszystko we mnie zdechnie. Gin mi mowil, zebysmy sie kochali na pieska i takimi ruchami pompujacymi, zeby powietrze weszlo i wtedy jakos te kijanki beda tym babelkiem powietrza otoczone
suzi1
Kocham Cię synuś
Kochana strasznie mocno trzymam kciuki zeby sie udało już w tym cyklumacku próbujemy już 14 miesięcy, a leczyc się zaczelam tak w kwietniu. Nie jest łatwo bo u mnie w miescinie nie mam dobrego Gina i jezdze 60km dalej czasem pare razy w tyg. Tez myslałam o invitro ale to kosztuje;/ i lekarz mi powiedzial, ze nawet invitro sie udaje w 30%. Mowil, ze na 10 jajeczek wlasnie 3 przezywaja. Qrcze! Nie rozumiem jak te malolaty wpadaja, a jak ktos bardzo chce jest ustabilizowany w kazdym wzgledzie i nie moze.
Mi moze sie uda w przyszlym cyklu bo na ten nie licze. Niby w tym momencie mam owulke ale nie mam sluzu to i tak wszystko we mnie zdechnie. Gin mi mowil, zebysmy sie kochali na pieska i takimi ruchami pompujacymi, zeby powietrze weszlo i wtedy jakos te kijanki beda tym babelkiem powietrza otoczone![]()

suzi1
Kocham Cię synuś
najgorsze sie bzykac kiedy musisz...wtedy nie ma tego czegos i sie nie chce
Ojjj kochana wiem o czym mówisz

Palu jak sądzisz dziś też powinniśmy? Bo kurcze zawsze staramy się przed ow. A teraz nie wiem kiedy była i czy teraz (dziś) też powinniśmy????
amalfi
Fanka BB :)
No wlasnie, a ja tak sie zle czuje na tej femarze albo tym na prolaktyne ze w tym cyklu to bedzie tylko na sile. Pierwszy raz tak mam, przysiegam. Jestem pewna ze to przez ktorys lek jest, bo dwa mi przybyly w tym cyklu
suzi1 pisalas ze mialas juz cialko zolte wiec juz tylko dla przyjemnosci hehehehe
suzi1 pisalas ze mialas juz cialko zolte wiec juz tylko dla przyjemnosci hehehehe
Ostatnia edycja:
suzi1
Kocham Cię synuś
Kochana dasz radęNo wlasnie, a ja tak sie zle czuje na tej femarze albo tym na prolaktyne ze w tym cyklu to bedzie tylko na sile. Pierwszy raz tak mam, przysiegam. Jestem pewna ze to przez ktorys lek jest, bo dwa mi przybyly w tym cyklu

reklama
Podziel się: