reklama
clodi
Fanka BB :)
hopee to fajnie żeście się dobrali, jeszcze jakby twoja siostra była z jego bratem to by było wesoło
. A z tym zmęczeniem męża to ja mam taki sposób że jak już zaśnie to tak o 3, 4 w nocy jak się przebudzę to go dopadam i on wtedy nie ma nic przeciwko, wręcz jest zachwycony

Mój często pracuje w nocy...ma nienormowany czas pracy a w nocy jest większy zarobek, więc u mnie to byloby ciężko...poza tym jak zaśnie, to go czołg nie obudzi...naprawdę...pierwszy raz spotkałam się z takim przypadkiem...muszę go wodą pryskać, by się obudził..hihi
Właśnie dzwonił, że przyjedzie do domu, by wziąść lekarstwa, bo nagle go katar złapał...jak mi się rozłoży, to nici z przytulanek w weekend...
Jego brat ma żone, ale z moją siostrą też jest smiesznie...jej facet ma urodziny 9.12...i mój też...jej jest rocznik 67 a mój 76...
Właśnie dzwonił, że przyjedzie do domu, by wziąść lekarstwa, bo nagle go katar złapał...jak mi się rozłoży, to nici z przytulanek w weekend...
Jego brat ma żone, ale z moją siostrą też jest smiesznie...jej facet ma urodziny 9.12...i mój też...jej jest rocznik 67 a mój 76...
hihi ja też mam siostrę bliźniaczkęByłoby bardzo śmiesznie bo i ja mam siostrę bliźniaczkę i mój ma brata bliźniaka...![]()
ale pamiętaj ciąże mnogie nie idą od strony męskiej
amalfi
Fanka BB :)
nanusia a to nie ty jestes stymulowana Femara lekiem na raka piersi??? Bo jak tak to napisz cos wiecej, jak rosly pechole, czy sie udalo wlasnie po tym? Bo widze ze jestes w ciazy po suwaczkusuzi napewno sie nie pomylila. Ja tez bylam stymulowana lekiem na raka piersi, ale o innej nazwie, więc i ten może mieć pozytywny wpływ na pęcherzyki.
suzi1
Kocham Cię synuś
Tak kochana jest na receptę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&7Mocno zaciskam za Wasz cyklByłam na usg...i trochę się zdziwiłam...owulki jeszcze nie było:
w poniedziałek miałam tak: Prawy jajnik - 16mm i 14mm, lewy 13mm, endo 6,10mm
dzisiaj: prawy - 18mm i 13mm, lewy 18mm, endo 8,5mm
Mam cały czas śluz płodny, chociaż jajniki najbardziej bolały mnie wczoraj...tak wiec nadal mam szanse...w poniedziałek znowu na usg...mam nadzieję, ze pecholki pękną do tej pory...
suzi a ten lek jest na recepte?

Nie kochana , nie pomyliłam sięhopee lewy i prawy idą po równo ale by było jak by parka z tego wyszła, teraz codziennie przytulanki :-), trzymam mocno &&&&&&&&&&
suzi nie pomyliłaś się w nazwie tego leku?? Bo jak o nim czytałam to on jest na stany zapalne jelita, naczyń krwionośnych, na raka krwi i piersi![]()

Tak jak pisałam bierze się go od 1dnia do dni plodnych. Nie można brać go w dni płodne bo może nie być owulki

Mnie się udało w pierwszym cyklu z lekami

reklama
nanusia a to nie ty jestes stymulowana Femara lekiem na raka piersi??? Bo jak tak to napisz cos wiecej, jak rosly pechole, czy sie udalo wlasnie po tym? Bo widze ze jestes w ciazy po suwaczku
Tak to ja bylam stymulowana Femara. Pecherzyki rosly mi znacznie lepiej niz po clo, na endometrium tez nie musialam brac juz zadnych dodatkowych leków. Największy pecherzyk mialam okolo20mm, ale w porownaniu z clo to to byl gigant.
No wlasnie w ciaze zaszlam wlasnie po stymulaji tym lekiem, tylko,że przez inseminacje.
Ostatnia edycja:
Podziel się: