reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
Wiesz jak czytam Twój post, to tak jak bym siebie widziała. JAk sie np posprzeczamy z M i nie ma przytulanek to jestem zła na cały świat:wściekła/y: na mojego M że marnuje szanse! że jest zmęcznony itp. A przecież obiecaliśmy sobie że nic na siłe!!!:no: Sama nie wiem skąd takie reakcje nam się biorą:eek: To chyba podświadomość! Więc doskonale wiem jak się czujesz!
U mnie jest dokladnie to samo!!! I nie wiem jakbym sie starala nie przejmowac, nie liczyc to w dni plodne tak mnie bola jajcory, ze nie da sie tego przeoczyc. I wlacza sie alarm w glowie "TRZEBA SIE BZYKAC! SZKODA ZMARNOWAC SZNASE". A on akurat jest zmeczony:wściekła/y: To ja w ryk...:sorry:

Dziewczyny kiedy Wam się kończy śluz płodny? Od razu po owulce czy jakiś dzień później? Bo mnie dziś już jajnik nie boli...czasem tylko coś w podbrzuszu zakłuje...ale mam jeszcze uczucie, że jest mokro i ślisko...
To samo tyczy się temperatury...rośnie Wam stopniowo, czy od razu po owulce?
Z moich obserwacji wynika, ze owulke mam w dzien po szczycie sluzu. A tempka rosnie u mnie powoli.

Ale czuje w sobie, ze nic z tego nie bedzie. Jak tak czytam wypowiedzi na innych foach dziewczyn to mowia, ze wiedzialy, ze sa. Jakos podswiadomiw, moze jakies objawy..:)
Ja juz kilkakrotnie czulam, ze jestem. Ale jakos brzuch mi nie chce rosnac:-D

reklama
Kochana ja na Twoim miejscu zrobiła bym betkę 10 dni po. Będziesz na 100% pewna:tak:
Wczoraj trochę przewertowałam internet i bardzo dużo dziewczyn pisało że testować należy przynajmniej 14dni po podaniu zastrzyku, bo wcześniej to może wyjść fałszywie pozytywny wynik, więc postanowiłam że jednak poczekam do terminu @(jeśli wytrzymam) i wtedy zatestuję. Ale coś czuje że nic z tego bo żadnych dolegliwości nie mam, nawet piersi które zawsze mnie bolały przynajmniej tydzień przed @ to teraz nie dają żadnego znaku

Witajcie dziewczyny...wczoraj nie zaglądałam, bo miałam mega doła...dziś jest trochę lepiej...mam po południu wizytę u ginki...zobaczymy czy owulka była...chociaż staranka były tylko wczoraj, wiec nie nastawiam się na wiele...
Jak po wizycie?

Dokładnie:-);-)
A w jakich dniach brałaś clo? I coś jeszcze do tego?
Słyszałyście o czymś takim jak ENCORTON?Są to sterydy...
A tak z innej beczki to robiłam sobie pazurki i zapomniałam o najmniejszym u lewej ręki:eek::eek::eek: No pierwszy raz mi się to zdarzyło :sorry:

suzi pierwszy raz słyszę o tym specyfiku, muszę poczytać o tym , warto by było spróbować czegoś nowego, a nóż pomoże :-)

Byłam na usg...i trochę się zdziwiłam...owulki jeszcze nie było:
w poniedziałek miałam tak: Prawy jajnik - 16mm i 14mm, lewy 13mm, endo 6,10mm
dzisiaj: prawy - 18mm i 13mm, lewy 18mm, endo 8,5mm
Mam cały czas śluz płodny, chociaż jajniki najbardziej bolały mnie wczoraj...tak wiec nadal mam szanse...w poniedziałek znowu na usg...mam nadzieję, ze pecholki pękną do tej pory...
suzi a ten lek jest na recepte?

hopee lewy i prawy idą po równo ale by było jak by parka z tego wyszła, teraz codziennie przytulanki :-), trzymam mocno &&&&&&&&&&

suzi nie pomyliłaś się w nazwie tego leku?? Bo jak o nim czytałam to on jest na stany zapalne jelita, naczyń krwionośnych, na raka krwi i piersi :baffled:

hopee lewy i prawy idą po równo ale by było jak by parka z tego wyszła, teraz codziennie przytulanki :-), trzymam mocno &&&&&&&&&&

suzi nie pomyliłaś się w nazwie tego leku?? Bo jak o nim czytałam to on jest na stany zapalne jelita, naczyń krwionośnych, na raka krwi i piersi :baffled:

suzi napewno sie nie pomylila. Ja tez bylam stymulowana lekiem na raka piersi, ale o innej nazwie, więc i ten może mieć pozytywny wpływ na pęcherzyki.

reklama
Do góry