U mnie jest dokladnie to samo!!! I nie wiem jakbym sie starala nie przejmowac, nie liczyc to w dni plodne tak mnie bola jajcory, ze nie da sie tego przeoczyc. I wlacza sie alarm w glowie "TRZEBA SIE BZYKAC! SZKODA ZMARNOWAC SZNASE". A on akurat jest zmeczonyWiesz jak czytam Twój post, to tak jak bym siebie widziała. JAk sie np posprzeczamy z M i nie ma przytulanek to jestem zła na cały światna mojego M że marnuje szanse! że jest zmęcznony itp. A przecież obiecaliśmy sobie że nic na siłe!!!
Sama nie wiem skąd takie reakcje nam się biorą
To chyba podświadomość! Więc doskonale wiem jak się czujesz!

Z moich obserwacji wynika, ze owulke mam w dzien po szczycie sluzu. A tempka rosnie u mnie powoli.Dziewczyny kiedy Wam się kończy śluz płodny? Od razu po owulce czy jakiś dzień później? Bo mnie dziś już jajnik nie boli...czasem tylko coś w podbrzuszu zakłuje...ale mam jeszcze uczucie, że jest mokro i ślisko...
To samo tyczy się temperatury...rośnie Wam stopniowo, czy od razu po owulce?
Ja juz kilkakrotnie czulam, ze jestem. Ale jakos brzuch mi nie chce rosnacAle czuje w sobie, ze nic z tego nie bedzie. Jak tak czytam wypowiedzi na innych foach dziewczyn to mowia, ze wiedzialy, ze sa. Jakos podswiadomiw, moze jakies objawy..![]()