reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CLO/duphaston/luteina/bromergon i inne farmakologiczne wspomagacze staranek...

Po ilu cyklach z CLO zaszlas w ciaze??

• Wszystkich głosujących
    28
  • Ankieta zamknięta .
No właśnie...dzień wcześniej czy później...to dla niech bez znaczenia...jak dzisiaj nie da rady, to przecież jutro można...Jakby nie rozumieli jak funkcjonuje organizm kobiety...

Dziewczyny kiedy Wam się kończy śluz płodny? Od razu po owulce czy jakiś dzień później? Bo mnie dziś już jajnik nie boli...czasem tylko coś w podbrzuszu zakłuje...ale mam jeszcze uczucie, że jest mokro i ślisko...
To samo tyczy się temperatury...rośnie Wam stopniowo, czy od razu po owulce?

Ostatnia edycja:
reklama
witam smutasy
głowa do góry ja na razie wszystko na luzaka, chociaż wczoraj też u mnie nie było przytulanek, może jakaś pogoda taka czy co. Ja dzisiaj chyba 12 d.c. Trzymam &&&&&&&&&&&&&& za was dziewczyny. Za owocne przytulanki;-)

hopee ze śluzem to ja mam problem, w tej kwesti jestem całkiem ciemna, mi się wydaje że cały czas mam taki sam, a ostatnio to prawie w ogole go nie mam :eek:

ja tez mam sluz płodny po owulce..ale juz jest taki inny....mniej rozciagliwy...a ze skokiem to roznie, raz jest mega wielki a czasami rosnie stopniowo

Ja właśnie zauważyłam kolejną kroplę krwi na bieliźnie (jedną malutką - tak jak wczoraj)...może to drugi pęcherzyk pękł...albo już sama nie wiem co...całe szczęście za 2 godzinki mam usg i wszystko się wyjaśni...:)
Co do śluzu, to jak na razie mam mokro...może tylko trochę bardziej wodnisty jest niż wczoraj...
O faceta to wiadomo zawsze kiedy wytrysk...my musimy się wsłuchiwać w organizm a i tak same bełkoty słyszę i nie wiem co i kiedy...hahahaha

Ostatnia edycja:
Ja właśnie zauważyłam kolejną kroplę krwi na bieliźnie (jedną malutką - tak jak wczoraj)...może to drugi pęcherzyk pękł...albo już sama nie wiem co...całe szczęście za 2 godzinki mam usg i wszystko się wyjaśni...:)
Co do śluzu, to jak na razie mam mokro...może tylko trochę bardziej wodnisty jest niż wczoraj...
O faceta to wiadomo zawsze kiedy wytrysk...my musimy się wsłuchiwać w organizm a i tak same bełkoty słyszę i nie wiem co i kiedy...hahahaha
a ile miałaś pecherzyków?? jesteś na clo w tym cyklu? Bo mnie sie chyba pomieszalo;/
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Za wizytkę:tak:

a ile miałaś pecherzyków?? jesteś na clo w tym cyklu? Bo mnie sie chyba pomieszalo;/
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Za wizytkę:tak:

Tak, jestem na clo...w pon miałam 3 pęcherzyki: prawy jajnik: 16mm i 14mm, lewy: 13mm
Mnie też się miesza kto i co...ale najważniejsze, ze dążymy do tego samego...:)

Tak, jestem na clo...w pon miałam 3 pęcherzyki: prawy jajnik: 16mm i 14mm, lewy: 13mm
Mnie też się miesza kto i co...ale najważniejsze, ze dążymy do tego samego...:)
Dokładnie:-);-)
A w jakich dniach brałaś clo? I coś jeszcze do tego?
Słyszałyście o czymś takim jak ENCORTON?Są to sterydy...
A tak z innej beczki to robiłam sobie pazurki i zapomniałam o najmniejszym u lewej ręki:eek::eek::eek: No pierwszy raz mi się to zdarzyło :sorry:

Dokładnie:-);-)
A w jakich dniach brałaś clo? I coś jeszcze do tego?
Słyszałyście o czymś takim jak ENCORTON?Są to sterydy...
A tak z innej beczki to robiłam sobie pazurki i zapomniałam o najmniejszym u lewej ręki:eek::eek::eek: No pierwszy raz mi się to zdarzyło :sorry:

HIHI śmiechowo...
Clo brałam od 3dc do 7dc i tylko to...+ witaminy na endo...
Na co jest ten encorton? Na wzrost czy pęknięcie?

tak to jest w z tymi facetaami. W tym cyklu tez kiedy mialam owulke to mielismy spiecia. Ale pare razy udalo sie przytulic.
co do sluzu to wtedy kiedy powinnam miec owulke przez 2 dni mialam mokro ale sluz mialam taki wodnisty, a pozniej na 3 dzien sahara i na kolejny, az do dzis mokro ...nie znam sie na tym. Teraz jestem 2-3dni po owulce. 7-8 lutego testuje. Ale czuje w sobie, ze nic z tego nie bedzie. Jak tak czytam wypowiedzi na innych foach dziewczyn to mowia, ze wiedzialy, ze sa. Jakos podswiadomiw, moze jakies objawy..:)

reklama
HIHI śmiechowo...
Clo brałam od 3dc do 7dc i tylko to...+ witaminy na endo...
Na co jest ten encorton? Na wzrost czy pęknięcie?
To jest podobno na to żeby Panowie dotarli tak gdzie powinni bez żadnych problemów.Ma im pomóc pokonać "trasę" do mety:-DTak mi to gin przedstawił:tak:
I bierze się go od 1dc do dni płodnych. Ja własnie brałam go z CLo...:tak:

Do góry